Ei sunt concurenţii “Te cunosc de undeva!”, sezonul 11 – FOTO

De: Cătălina Matei / 30.01.2017, 11:11
Ei sunt concurenţii “Te cunosc de undeva!”, sezonul 11 - FOTO
Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu) de la “Noaptea Târziu”, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu sunt concurenţii celui de-al unsprezecelea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care începe sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sunt foarte încântată să fiu la “Te cunosc de undeva!”, pentru că acest show înseamnă entertainment şi performanţă, dar şi o experienţă şi o provocare pentru un artist”, spune Sore. La fel de fericită să facă parte din show este şi Ruby. “E greu să-mi exprim în cuvinte încântarea şi bucuria pe care le am să fiu aici.  Este una dintre emisiunile mele preferate şi o urmăresc cu mare drag în fiecare sâmbătă liberă, iar dacă ratez vreo ediţie, dau fuga pe antena play să fiu la zi cu transformările”, spune Ruby.

Propunerea de a participa la “Te cunosc de undeva!” a fost o mare surpriză pentru Biu Marquetti, fosta solistă a trupei Mandinga, pentru că aceasta îşi dorea de trei ani să facă parte din show. “Mi se pare o emisiune spectaculoasă, amuzantă, cu foarte multă muncă în spate. Pentru mine chiar este o mare provocare”, spune aceasta. La fel de entuziastă este şi Bianca Sârbu, actriţa Teatrului de revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti. “Mi-am dorit să particip la emisiune încă de la începutul ei. Toţi cei care mă ştiau, la teatru, ca pe un cal breaz, îmi spuneau că mi s-ar potrivi. Recunosc, am emoţii mari, dar cred că mă voi simţi ca acasă”, spune Bianca.

Anda Adam vine pentru a treia oară la “Te cunosc de undeva!” şi mărturiseşte că este foarte fericită să facă din nou parte din show. “Mi-am dorit să vin din nou, pentru că aici am avut parte de momente şi experienţe unice, pentru că e vorba despre muncă, dar şi de distracţie, şi pentru că rezultatul final e pe măsură. Ai aşa o mare satisfacţie după fiecare ediţie, cum nu îţi poţi imagina!”, explică Anda.

La rândul său, Alex Vasilache, solistul trupei „Jukebox”, spune că şi-a dorit să vină, la “Te cunosc de undeva!” din mai multe motive. “Pentru că mi-a plăcut de la primele ediţii, pentru că este o emisiune în care artistii fac rating cântând şi dansând, pentru că mi se pare foarte interesant să intri în pielea unui alt personaj, pentru că e o provocare pentru mine şi pentru că acum voi înţelege mai bine femeile şi sacrificiile pe care le fac pentru noi, bărbaţii, atunci când merg şi dansează pe tocuri”, spune el. “A fost cea mai frumoasă propunere din ultimii trei ani. Mi-am dorit tare mult să lucrez în acest proiect şi m-am bucurat că producătorii au avut încredere în mine! „Te cunosc de undeva!” este sigura emisiune în care toate artele sunt combinate. Trebuie să cânţi, să dansezi, să joci teatru. Am avut ocazia să le fac pe toate, dar pe rând. Acum vine momentul să le combin şi îmi place asta la nebunie!”, adaugă Daniel Max Dragomir. Foarte încântat de propunere a fost şi Cuza, pe numele său real Iulian-Adrian Popescu, solistul trupei “Noaptea Târziu”, şi mezinul echipei. “”Te cunosc de undeva!” e printre puţinele emisiuni tv la care mă uit şi îmi stârneşte doar chestii pozitive. În emisiunea asta te descoperi pe tine! E o provocare de fiecare dată să îţi ieşi din zona de confort şi să faci lucruri pe care poate nu le-ai făcut niciodată în viaţă, spune Cuza.

În acest sezon, revin cu poftă de show, la „Te cunosc de undeva”, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Şi de această dată, cei doi vor susţine toate momentele lor artistice în duet. “M-am bucurat mult de această nouă invitaţie de participa împreună cu Liviu. Toată lumea îmi cerea să revenim! Sunt pentru a patra oară la „Te cunosc de undeva!şi revin cu drag. Este emisiunea care mi-a schimbat efectiv viaţa, care m-a făcut să fiu apreciat şi iubit”, spune Andrei. “M-am întors dintr-o vacanţă cu un nebun, nea Mărin, ca să plec într-un concediu, cu un altul, Andrei Ştefănescu. Sunt singurul sănătos dintre ei! (râde) În acest sezon, ne dorim să-i binedispunem din nou pe cei aflaţi în faţa televizorului, pentru că e bine să mai şi râdem din când în când, dar şi să imităm personaje serioase şi sensibile. De data asta mi-e frică să-mi mai doresc vreun personaj, vreau să fiu luat prin surprindere de ruleta personajelor”, completează Vârciu.

Care sunt primii artişti pe care-i vor imita cei zece concurenţi, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediţie a celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.