Ei sunt finaliştii „Românii au talent” 2018. Marele premiu în valoare de 120.000 de euro – FOTO

Apropo.ro / 29.05.2018, 16:55
Ei sunt finaliştii
Magia talentului autentic a intrat vineri in casele telespectatorilor care au fost alaturi de cei 10 semifinalisti din cea de-a patra gala live Romanii au talent! Dupa un spectacol vibrant, in care concurentii au dat totul pentru a impresiona si pentru a ajunge la sufletele romanilor, iar bucuria si emotiile acestora s-au simtit in intreaga sala prin fiecare numar prezentat pe scena. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care si-au putut vota concurentii favoriti atat prin SMS, cat si prin votul online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurentii clasati pe locurile 2 si 3 va merge mai departe

Juriul a avut de asemenea rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Signature by Adrian Popita.

Vinerea viitoare, de la 20:30, pe scena vor urca:

Cesima Nechifor
Sergiu Hudrea
Alla
Alex Ştefănescu
Ana Cernicova & Amelia Uzun
Emil Rengle
Bianca Badea
Duo Romance
Ripperz Crew
Natalia Lukiv & Bogdan Boie
Nicholas Obedeanu Mihalache

Vinerea viitoare, de la 20:30, pe scena vor urca Cesima Nechifor, Sergiu Hudrea, Alla, Alex Stefanescu, Ana Cernicova & Amelia Uzun, Emil Rengle, Bianca Badea, Duo Romance, Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie si Nicholas Obedeanu Mihalache – finalistii sezonului #8getbeget Romanii au talent, care vor lupta pentru castigarea marelui trofeu si a premiului in valoare de 120.000 de euro!