Ei sunt finaliştii „Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 29.05.2017, 11:49
Ei sunt finaliştii
Sâmbătă, dupa patru luni consecutive de spectacol, la "Te cunosc de undeva!" s-au ales finaliştii celui de-al unsprezecelea sezon. Astfel, in marea finala din 3 iunie, de la ora 20.00, vor intra cu sanse egale Sore, Biu Marquetti, Daniel Max Dragomir, Alex Vasilache si duetul Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. La randul lor, nefinalistii Ruby, "Cuza", Anda Adam si Bianca Sarbu vor urca pe scena pentru momentele artistice pe care le vor sustine alaturi de patru mari interpreti si, ulterior, le vor acorda puncte colegilor lor, finalistii, alaturi de cei patru jurati ai show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

Aşadar, sambata aceasta, in semifinala „Te cunosc de undeva!”, prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi, Alex Vasilache a cântat în travesti şi a imitat-o pe doamna Gabi Luncă, una dintre cele mai mari interprete de muzică lăutărească, duetul Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu a adus pe scenă un fragment din musicalul “All That Jazz”, transformaţi în Roy Scheider şi Ben Vereen, Sore a imitat-o pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Nina Simone, in timp ce Biu Marquetti a realizat un travesti spectaculos in rolul artistului originar din Mozambic, Afric Simone.

Anda Adam s-a transformat în Bonnie Tyler, o cântăreaţă care uluieşte publicul cu forţa şi expresivitatea vocii ei, Ruby a fost pentru o seară Peggy Lee şi a cântat nemuritoarea piesă “Fever”,  mezinul “Cuza” a devenit Anthony Kiedis, solistul celebrei trupe Red Hot Chili Peppers, iar Bianca Sârbu a fost cel mai bun prieten al său din culise şi de pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu.

Cea mai buna transformare a serii a fost a lui Daniel Max Dragomir care, alaturi de baletul emisiunii, condus de Furnica, a realizat un moment spectaculos in rolul curajosului artist belgian, Stromae.

De asemenea, in deschiderea show-ului, Florin Ristei si trupa sa, FreeStay, au creat un moment muzical memorabil alaturi de Teodora Sava, o tanara foarte talentata, a carei voce s-a facut remarcata pentru prima data in emisiunea „Next Star”.