Ei sunt prezentatorii reality show-ului Ninja Warrior România

De: Andra Voiculescu / 25.07.2018, 16:02
Ei sunt prezentatorii reality show-ului Ninja Warrior România
O mulţime de români se pregătesc să intre în cea mai impresionantă competiţie sportivă TV: Ninja Warrior România. Pe lângă titlul pe care-l râvnesc sute de mii de oameni din întreaga lume, românul care va reuşi să ducă la bun sfârşit toate traseele va câştiga şi un premiu substanţial în valoare de 100.000 de euro.

Show-ul Ninja Warrior, singurul din cele trei producţii tip „Exatlon”, filmat în România. Pro TV anunţă că Ninja Warrior va fi filmat pe un platou de 15.000 de metri pătraţi, ce va fi construit în România.

„România este una dintre puţinele ţări din lume care a ales să construiască de la zero grandiosul studio de televiziune, la fel ca Japonia, SUA, Spania, Franţa, Germania sau Rusia. Pentru ridicarea platoului de filmare Ninja Warrior România, constructorii vor folosi peste 150 de tone de fier şi oţel, dar şi 350 de tone de apă”, anunţă Pro TV.

Totodată, postul anunţă oficial şi cei trei prezentatori ai emisiunii de aventură: Costi Mocanu, Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu.

• Costi Mocanu este comentator sportiv şi un fan înrăit al fotbalului.

• Daniel Niţoiu este corespondent Ştirile PRO TV, iar în trecut a fost prezentatorul ştirilor la Sport.ro. Fan al artelor marţiale, se antrenează frecvent la sală şi militează pentru un stil de viaţă sănătos.

• Actriţa Raluca Aprodu va susţine familiile concurenţilor pe parcursul traseului.

Forţă, echilibru, curaj, viteză şi o minte puternică sunt elementele pe care fiecare concurent care intră în luptă trebuie să le aibă pentru a demonstra că merită să plece acasă cu marele trofeu şi cecul în valoare de 100.000 de euro. Ninja Warrior România testează limitele fizice şi psihice ale celor care sunt convinşi că niciun obstacol nu poate sta în calea lor, oferind telespectatorilor un adevărat spectacol unde adrenalina şi emoţia vor oferi o lecţie impresionantă despre motivaţie şi depăşirea limitelor.

Luptă să fii primul campion din România!

Dacă eşti gata să demonstrezi unei naţiuni că ai o condiţie fizică exemplară şi că eşti pregătit să-ţi depăşeşti limitele, dacă vrei să demonstrezi că eşti un/o adevărat/ă războinic/ă şi eşti deschis/ă la noi provocări, înscrie-te acum în cea mai spectaculoasă competiţie. Sună la 0743.890.823 sau intră pe ninjawarrior.protv.ro şi poţi fi chiar tu cel care-şi va adjudeca titlul de primul Ninja Warrior România şi premiul în valoare de 100.000 de euro.