Ei sunt primii concurenţi care vor participa la emisiunea ”Ultimul Trib” – FOTO

Apropo.ro / 18.07.2018, 10:42
Ei sunt primii concurenţi care vor participa la emisiunea ”Ultimul Trib” - FOTO
Şapte români de vârste şi profesii diferite au decis să se avânte pe câmpul de luptă din Madagascar! Aceştia sunt decişi să îşi împingă limitele în ”Ultimul Trib”, noul reality show care combină abilităţile fizice şi psihice ale concurenţilor, cu instinctul de supravieţuire şi jocurile de strategie!

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei echipe extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură în Madagascar! La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari, indiferent de profesie sau zonă geografică. Cu toţii au crezut că pot rezista unor probe ce le vor pune la încercare simţurile şi abilităţile, însă numai şapte dintre ei au fost selectaţi pentru a face parte din echipa oamenilor de rând. Lor li se vor adăuga în ”Ultimul Trib” echipa formată din sportivi şi cea alcătuită din vedete. Dintre toţi aceştia, doar unul are însă şansa de a câştiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Iată cine sunt cei şapte membri ai echipei formate din oameni de rând:

Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, este din Bucureşti şi este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuţi precum Van Damme şi Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu. În plus,  în tinereţe, Pădureanu a jucat şi fotbal şi a făcut atletism, dar a şi cântat muzică rap.

Ema Şerban, o altă bucureşteancă, are 32 de ani şi lucrează ca manger într-o companie. Timpul liber este cât se poate de important pentru ea şi şi-l dedică pasiunilor sale. Din 2007 face paraşutism şi are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze şi să cânte la vioară.
Gabriela Popa (45 de ani) şi Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iaşi şi formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecţiile pentru o emisiune. Amândoi au mai fost căsătoriţi, iar Gabriela este şi mama a două fetiţe. Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mişcării pentru a se păstra în formă,

Silviu este multiplu campion la kickboxing şi vicecampion european la Unifight.
La 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter şi tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce şi-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos şi a pus-o în practică atât în ţară, cât şi în străinătate. Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârţan până la Roma. Iar dacă pe unii îi recomandă mai ales forma fizică pentru ”Ultimul Trib”, Mirel Magop spune că ar fi greu să îl sperie ceva în Madagascar după ce în ultimii zece ani s-a plimbat prin toată lumea, a dormit în case părăsite şi pe sub poduri şi a reuşit să vadă America de Sud cu doar 130 de dolari în buzunar.

Mezina echipei, Oana Dedeu, 28 de ani, s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în Bucureşti. Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare şi acrobat la Circul Metropolitan Bucureşti.
Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuaţi membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme româneşti şi a lansat anul acesta şi o piesă alături de

Andreea Bălan. Primul tatuaj l-a făcut încă de la 15 ani, este pasionat de sport şi, mai ales, de baschet, iar la motocicletă a renunţat după ce a suferit mai multe accidentări.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei echipe – una de vedete, una de sportivi şi una compusă din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unor experienţe extreme, care le vor pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare echipă va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.
În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câştigătoare va fi cazată într-un resort de lux şi va fi răsfăţată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenţilor le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare şi un loc în care să doarmă. În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancţionată şi va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.
În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, doi concurenţi vor fi nominalizaţi pentru ”Eliminare” şi se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiţie. În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenţi se vor lupta între ei şi doar unul dintre ei va deveni câştigătorul acestui reality show de aventură şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!