Ei sunt semifinaliştii „Chefi la cuţite” – FOTO

De: Cătălina Matei / 09.11.2016, 12:52
Ei sunt semifinaliştii „Chefi la cuţite” - FOTO
Marţi seară Antena 1 a difuzat ultima confruntare de la „Chefi la cuţite”, la finalul căreia s-au ales semifinaliştii acestui sezon. Seara a fost una plină de surprize, pentru unii plăcute, pentru alţii mai puţin plăcute. Cert este că chef Dumitrescu a avut parte de o mare bucurie, care l-a lăsat în genunchi, la propriu: acesta a fost mut de uimire şi nu a mai putut avea nicio reacţie în clipa în care a primit 10 farfurii a jurizarea gospodinelor venite în platou.

Cu alte cuvinte, echipa gri a câştigat confruntarea şi a scăpat de duel, astfel că toţi cei patru concurenţi ai lui Florin, Voicu, Nistor, Cristina şi Valentina, merg în semifinală. Acestora li se vor alătura Robert Niculae din echipa lui chef Scărlătescu, echipă din care aseară au fost eliminaţi Filip şi Dumbo, dar şi Alex Bălan, Podosu şi „americanul” Gabi Botezan din echipa roşie condusă de chef Bontea.

Emoţiile au atins cote maxime după duelul de marţi seară, mai ales că toţi fuseseră avertizaţi că seara se va încheia cu trei eliminări. Juraţii au degustat toate cele şapte preparate şi au punctat: cel mai mare punctaj a fost onţinut de Cristi din echipa roşie, care s-a salvat, în vreme ce Dumbo şi Filip au fost depunctaţi şi au părăsit competiţia. Iar chef Bontea a fost pus în faţa unei situaţii foarte dificile: doi dintre concurenţii săi au fost la egalitate, iar chef Sorin a fost cel care a trebuit să aleagă cine pleacă acasă şi cine merge în semifinală. Gabi sau Loredana? Cu părere de rău, liderul echipei roşii şi-a luat rămas bun de la aceasta din urmă.

Antena 1 va difuza lunea viitoare, pe 14 noiembrie, semifinala „Chefi la cuţite”, în care se vor întrece Marius Nistor, Cristi Voicu, Valentina Rausche, Cristina Ioniţă din echipa gri, Robert Niculae din echipa neagră şi Alex Bălan, Gabi Botezan şi Cristi Podosu din echipa roşie. Iar marţi, 15 noiembrie, are loc finala „Chefi la cuţite”, când telespectatorii află cine este marele câştigător al celui de-al doilea sezon.