El a câştigat finala de popularitate “Next Star”

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 11:19
El a câştigat finala de popularitate “Next Star”
Finala de popularitate “Next Star” l-a desemnat câştigător pe Dragos Condescu (10 ani), din comuna Secu, judetul Dolj, Dragos, un baietel cu probleme de sanatate, a sustinut un moment de teatru de papusi si a fost ales câştigător pe baza voturilor exprimate de telespectatorii Antenei 1. Dragos Condescu a castigat Trofeul de popularitate si un premiu in valoare de 5.000 de euro.

„Aseara, stateam cu Dragos in fata televizorului, curiosi sa aflam cine va fi castigatorul. Iar Dragos se ruga la Dumnezeu sa fie el acela. Sincer, nu ne asteptam sa castige. Iar cand s-a intamplat, nu ne-a venit a crede! Suntem foarte fericiti”, spune emotionata doamna Aniana Condescu, mama lui Dragos.

Cu banii pe care ii va primi, Dragos isi va continua, in primul rand, tratamentele de recuperare. Iar parintii vor sa-i amenajeze si o camera, numai a lui. „Dragos isi doreste foarte mult o camera a lui, in care sa isi poata tine toate jucariile. Si vreau sa ii implinim dorinta”, mai spune doamna Condescu.
Finala de popularitate a show-ului “Next Star” a adus în faţa telespectatorilor 46 de copii, care au urcat pe scena individual sau alaturi de trupa din care fac parte, dornici sa castige trofeul pus in joc si premiul in valoare de 5.000 de euro. Dans modern şi pe hoverboard, magie şi dresură de câini, gimnastică şi teatru de păpuşi, dansuri populare ucrainene şi româneşti, dar şi momente muzicale inedite, acrobaţii la bară şi umor, toate s-au regasit pe scena finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon. În urma voturilor exprimate de telespectatori pe parcursul show-ului la sms 1272, câştigător a fost desemnat Dragos Condescu, un copil imobilizat in scaunul cu rotile, care i-a emotionat pe toti cu un numar de teatru de papusi.

Tags: