El a reușit să mănânce un sandviș de trei kilograme și 8.000 de calorii!

De: Gabriela Voicu / 05.12.2013, 16:00
El a reușit să mănânce un sandviș de trei kilograme și 8.000 de calorii!
James Brettell, în vârstă de 26 de ani, este primul britanic care a reușit să mănânce un sandviș gigantic, de trei kilograme și 8.000 de calorii.

James Brettell, în vârstă de 26 de ani, este primul britanic care a reușit să mănânce un sandviș gigantic, de trei kilograme și  8.000 de calorii.

Bărbatul a concurat cu 116 persoane și a reușit această performanță în doar 36 de minute, deși limita de timp era de 45 de minute, potrivit Daily Mail.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Sandvișul numit Gigantwich conținea de trei ori cantitatea de calorii recomandată pe zi, respectiv 2.500, și era compus din cârnați, șuncă, curcan, miel, vită, porc, diverse feluri de brânză, omletă, roșii, castraveți, salată, ceapă, maioneză și muștar.

Sandvișul de trei kilograme

Toate aceste ingrediente au fost îndesate între șase felii groase de pâine.

„Am fost surprins că am reușit să-l mănânc pe tot. Prietenilor mei încă nu le vine să creadă”, a spus James, care locuiește în  Essex. El văzuse sandvișul într-o poză pe Facebook și s-a gândit să încerce să îl consume. Cum a reușit? Cu ajutorul celebrei piese „Eye Of The Tiger”, pe care proprietarul restaurantului Mangetout în care a fost preparat sandvișul l-a pus să rasune în boxe în timp ce campionul gurmand mânca.