El are cea mai lungă limbă din lume

De: Gabriela Voicu / 10.09.2013, 16:15
El are cea mai lungă limbă din lume
Stephen Taylor este posesorul celei mai lungi limbi din lume și a intrat în Cartea Recordurilor. Află cât măsoară limba britanicului!

Stephen Taylor este posesorul celei mai lungi limbi din lume, iar aceasta a crescut cu câțiva milimetri în ultimii ani. Noul record a fost omologat de Guiness Book.

În anul 2009, britanicul a fost recunoscut oficial drept omul cu cea mai lungă limbă din lume, aceasta măsurând la vremea respectivă 9,5 centrimetri.

Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume

Acum, după patru ani, bărbatul s-a adresat din nou celor de la Guiness World Records, pentru a-i anunța că dorește să-i fie îmbunătățit recordul. Conform propriilor măsurători, omologate apoi de experții Cărții Recordurilor, în tot acest timp limba lui Stephen Taylor a mai crescut cu câțiva milimetri, ajungând la 9,8 centimetri.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, originar din orașul englez Coventry, a glumit pe această temă, într-o declarație preluată de cei de la Daily Mirror. „Tot crește, probabil din cauza tuturor emisiunilor TV pe la care am fost și unde a trebuit să scot limba la lume”.