El e actorul care nu isi doreste un Oscar

De: Nicoleta Nicolae / 12.10.2015, 14:00
El e actorul care nu isi doreste un Oscar
Actorul a acordat de curând un interviu pentru BBC în care starul hollywoodian a spus că nu îşi doreşte să câştige premiul Oscar, considerând, pe de altă parte, că o nominalizare la aceste trofee prestigioase este "mai mult decât mulţumitoare".

La Hollywood există câteva răspunsuri standardizate care sunt folosite aproape de toţi actorii ale căror filme sunt apreciate de criticii de cinema şi devin favorite în cursa pentru Oscaruri. „Orice recunoaştere a meritelor persoanelor care au lucrat din greu la acest film este minunată” şi „dacă interesul manifestat de mass-media aduce filmului un public mai numeros, atunci e minunat”, sunt doar câteva dintre aceste răspunsuri clasice.

Însă Johnny Depp, a cărui interpretare din „Black Mass: Afaceri murdare”, cea a unui gangster, a generat deja astfel de discuţii despre şansele sale de a câştiga Oscarul, spune că nu este interesat de acest premiu.

„Nu vreau să câştig unul dintre acele premii”, a declarat starul hollywoodian, într-un interviu pentru rubrica Newsbeat de pe site-ul BBC.

Citeste mai mult aici!