El e ”bărbatul” din viaţa Oanei Sârbu! Cavaler în toată regula

De: Cristiana Trifu / 20.10.2017, 16:37
El e ”bărbatul” din viaţa Oanei Sârbu! Cavaler în toată regula
Oana Sârbu este una dintre vedetele care, în ultimii ani, a preferat să îşi trăiască viaţa departe de lumina reflectoarelor şi de presă.

Oana Sârbu este o mămică foarte mândră şi dedicată fiului ei, Alex Stelian, pe care l-a adoptat când acesta era numai un bebeluş, împreună cu junalistul Robert Turcescu.

Cum arată Oana Sârbu dimineaţa!

Drama Oanei Sârbu! “2 ani m-am luptat să mă recuperez fizic…”

Băiatul în vârstă de 8 ani este foarte isteţ, talentat şi are pasiuni fel de fel.

“L-am luat la lansarea filmului Octav si pe baietelul meu, pentru ca face pian si vreau sa ii prezint viata unuia dintre cei mai buni dirijori pe care i-a avut Romania. Vreau sa il sustin pe baietelul meu in tot ceea ce vrea sa faca si ce ii place sa faca. De trei ani, el face pian in regim intensiv, la Liceul Enescu. Il indrum, il sustin pentru ca nu este usor sa te asezi la pian in fiecare zi si sa studiezi. De ce nu, poate cand va fi mai mare, intr-o zi, va merge intr-o casa unde se va afla un pian si fetele vor tabari pe el. In plus fata de cum tabara acum, pentru ca, oricum, el este foarte frumos. Deocamdata face inot, face atletism, invata foarte bine si scrie bine”, a declarat Oana Sârbu pentru wowbiz.ro.