El e iubitul Elenei Udrea! Modelul lui Cătălin Botezatu se visa prezentator! Ce spune protejata lui Traian Băsescu – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 14.09.2016, 12:32
El e iubitul Elenei Udrea! Modelul lui Cătălin Botezatu se visa prezentator! Ce spune protejata lui Traian Băsescu - FOTO&VIDEO
Elena Udrea are o relaţie cu Adrian Alexandrov, un fost model al lui Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

UPDATE: Pe contul ei de Facebook, Elena Udrea neagă vehement: „Pe scurt, pentru ca nu doresc sa vorbesc despre viata mea privata, (la care de altfel presupun ca am dreptul chiar si eu), dar interesul presei in abordarea acestui subiect ma determina sa am din nou un punct de vedere.Nu am nicio relatie in acest moment, am prieteni, am colegi, am cunostinte, femei, barbati, cu care ma intalnesc, ies la cafea, ies in oras, merg la petreceri, la biserica ori la inmormantari, stau de vorba ori colaborez pe diverse proiecte, dar atat. Resping orice speculatie referitoare la o relatie intre mine si Alexandrov, alta decat una de prietenie si profesionala. Cu speranta ca nu voi fi nevoita sa explic prezenta fiecarei persoane cunoscute sau nu, cu care voi fi vreodata fotografiata, multumesc celor care considera ca exista lucruri mai importante decat „viata privata a Elenei Udrea”!

Elena Udrea, întrebată la TVR dacă a fost iubita preşedintelui! Ce răspuns a dat

Se pare că cei doi s-au cunoscut în această vară, la mare. Adrian Alexandrov, orginar din Tulcea, nu este doar un bărbat tânăr şi arătos, ci are un CV impresionant şi o carieră construită pe cont propriu, de la zero. A cochetat cu modelingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu. În prezent are o funcţie bună într-una dintre cele mai mari companii de imobiliare din Bucureşti.

Elena Udrea, într-un costum de baie provocator! Niciodată nu a mai fost atât de sexy! – FOTO

Ce nu ştiu unii este, însă, faptul că acesta era aspirant la profesia de prezentator TV. Adrian Alexandrov, noul iubit al Elenei Udrea, este un bărbat şarmant din Tulcea, care în urmă cu doar trei ani visa la o carieră în televiziune. Mai exact, conform unui videoclip de prezentare, Adrian îşi dorea cu ardoare să devină prezentator, astfel că a urmat cursurile unei şcoli din Londra.

Cum a slăbit Elena Udrea 12 kg în 2 luni!

Absolvent al London Academy of Media Film and Tv Presenter, Adrian Alexandrov a realizat, în luna septembrie a anului 2013, un videoclip de prezentare în care şi-a etalat abilităţile de prezentator, el vorbind despre cât de importantă este moda în viaţa unei persoane.

Foto Facebook