El e Mihai Petre în miniatură – FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 30.05.2016, 12:20
El e Mihai Petre în miniatură - FOTO
Duminică juratul Mihai Petre a avut parte de o surpriză plăcută.

 Andrei are 15 ani şi este elev în clasa a VIII-a, în Ploiesti. Pasiunea lui cea mai mare este dansul, pentru care se antrenează de mic, câte cinci ore pe zi, pentru că visează să ajungă campion mondial. Îl admiră foarte mult pe Mihai Petre, cu care şi seamănă, iar povestea lui îi va trezi juratului de la „Bravo, România!” multe amintiri.

Andrei nu are multe posibilităţi materiale, dar visează să ducă mai departe performanţa de a fi campion naţional. Se antrenează cu pantofi cu două numere mai mici, dar nu se plânge şi spune că e bucuros că are o sală şi un antrenor. „Ştiu că e greu”, spune Mihai Petre. „Şi eu când am început mă antrenam cu pantofi cu un număr mai mare, îi luam de undeva de pe Lipscani şi nici nu erau pantofi speciali de dans. Şi cei care luptă cu neajunsurile au arătat că pot face performanţă.”

Pentru Andrei, care are nevoie de susţinere materială pentru a-şi asigura antrenamentele, taxele de participare la campionate, care de cele mai multe ori depăşesc posibilităţile familiei, au intrat în luptă la „Bravo, România” Loteriştii norocoşi, angajaţi ai Loteriei Române.