El e noul iubit al Ilincăi Vandici! E cunoscut prin lumea bună a Capitalei – FOTO

De: Cătălina Matei / 15.07.2016, 16:22
El e noul iubit al Ilincăi Vandici! E cunoscut prin lumea bună a Capitalei - FOTO
Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a încheiat recent relaţia pe care a avut-o cu Cătălin Ţîra, fotbalistul în vârstă de 22 de ani, dar nu piede timpul cu regrete.

Vedeta se reface după eşecul amoros cu un alt bărbat care a reuşit să-i readucă zâmbetul pe buze. Ilinca Vandici şi Andrei Neacţu formează cel mai nou cuplu din showbiz. Andrei Neacţu este un afacerist ilfovean cunoscut prin lumea bună a Capitalei.

Ilinca Vandici, pusă la zid, în direct, la TV: „Eşti o frigidă… Ori eşti campioană la pat, ori dormi ca muta-n… păpuşoi!”

„Partea sentimentală e foarte diferită de cea profesională. Dacă în cea profesională sunt ca ceasul elveţian, pe plan personal nu îmi place rutina, pentru că mă plictisesc repede. Îmi place să fac lucruri noi, să descopăr”, spunea Ilinca.

Cât durează să ajungi în pat cu frumoasa Ilinca Vandici? „Trebuie să muncim un pic, băieţi, că…”

A trăit câteva dezamăgiri în dragoste şi mărturiseşte că jobul va fi mereu pe primul plan.

„Pe lângă familie, job-ul este singurul lucru care ne poate împlini şi pentru mine, personal, e singurul lucru care nu m-a dezamăgit niciodată. Orice s-a întâmplat pe plan sentimental, n-am renunţat niciodată la planul profesional. Da, cariera rămâne pentru mine pe primul plan şi cred că mai am o grămadă de lucruri de făcut, a declarat Ilinca Vandici pentru revista „OK Magazine”