El este adevăratul Popeye Marinarul! (Poze)

Apropo.ro / 13.09.2012, 12:00
Egipteanul Moustafa Ismail, 24 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor drept omul cu cei mai mari bicepși din lume - 79 cm în circumferință.

Pentru modul în care arată bicepșii lui, egipteanul Moustafa Ismail a fost poreclit Popeye Marinarul, după personajul din desenul animat cu același nume.

Ismail, 24 de ani, a fost atât de pasionat de culturism încât s-a mutat cu întreaga familie în SUA pentru a avea acces la cele mai performante săli de antrenament.

Moustafa deține Recordul Mondial pentru cei mai mari bicepși din lume, a căror circumferință măsoară 79 de cm.

Spre deosebire de personajul animat, adevăratul Popeye urăște spanacul. Din meniul său nu lipsește peștele, jumătate de kilogram pe zi, carnea de vită (jumătate de kilogram pe zi) și pui (1,3 kilograme pe zi), migdalele (4 cești pe zi), proteinele (3 litri de shake-uri pe zi) și apa – 7,5 litri pe zi.

Moustafa Ismail

Moustafa Ismail ne arată bicepșii lui de 79 de cm

El se amuză unori, spunând că „brațele sale sunt mai mari ca ale lui Popeye„.

Moustafa s-a apucat de culturism în urmă cu 10 ani. De atunci și până în prezent, egipteanul a dorit să ajungă un mare profesionist. Complimentele primite de-a lungul timpului l-au ambiționat și mai puternic. Acum se antrenează de două ori pe zi și poate ridica până la 227 de kilograme.

Moustafa Ismail se mândrește că are gene bune moștenite de la tatăl său.

Atunci când nu „pompează” la sala de sport, egipteanul Ismail lucrează la o benzinărie din apropiere de Massachusetts pe care o deține.

Recordul lui Moustafa Ismail a fost confirmat de Cartea Recordurilor și va apărea în Guinness Book of World Records 2013 ce a fost lansată, ieri, la Londra.