El este burlacul de la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida – FOTO

De: Cristiana Trifu / 01.10.2018, 12:11
El este burlacul de la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida - FOTO
Noul sezon al emisiunii ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, a cărui premieră este astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, vine cu multe noutăţi, cu surprize pentru telespectatori, dar şi cu multe provocări pentru concurenţi şi pentru burlac.

Ştefan Hamza are 24 de ani şi este primul burlac care participă în acest sezon al reality show-ului. El este un bărbat extrem de atrăgător, a fost model pentru branduri de renume, este pasionat de călătorii şi iubeşte să cunoască oameni noi. Tânărul spune că relaţionează cu uşurinţă cu oricine şi că este un tip care învaţă repede şi îşi doreşte să evolueze mereu.

Ştefan  a avut o relaţie de 2 ani şi jumătate care „nu s-a terminat tocmai bine“, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a plecat o perioadă de timp în Asia să se regăsească. El îşi doreşte ca partenera lui să arate bine, dar în primul rând să aibă ce să vorbească cu ea.
Burlacul, un bărbat  seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele patru femei aflate în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relaţie.

Ştefan va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului : va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs şi de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.
Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului  la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.