El este câştigătorul Next Star – FOTO

De: Cristiana Trifu / 13.08.2018, 10:53
El este câştigătorul Next Star - FOTO
Sambata seara, Nicholas Butacu (10 ani), din Bucureşti, a câştigat cea de-a noua ediţie “Next Star” şi s-a calificat pentru marea finală a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

„Sunt foarte bucuros şi nu mă aşteptam să câştig, pentru că pe scena au urcat foarte mulţi copii talentaţi. Dar uite că am câştigat”, spune Nicholas, emoţionat.

Puştiul i-a impresionat pe cei trei juraţi, Pepe, Lidia Buble şi Dorian Popa, cu felul în care bate la tobe.
„Nicholas a avut un număr fără cusur. A cântat excepţional, de la început până la sfârşit”, spune Dorian Popa.
„Momentul lui Nicholas a fost sută la sută gândit de el. Asta am apreciat cel mai mult. Pe lângă faptul că este foarte talentat, e şi foarte ingenios şi abia aştept să îl văd în marea finală”, adaugă Lidia.

Sâmbăta aceasta, pe scena de la “Next Star” , copii talentaţi din toată ţara, dar şi copii care trăiesc alături de părinţii lor peste hotare au susţinut spectaculoase numere de percuţie şi umor, teatru de umbre şi muzică, dans sportiv, contemporan şi dans bollywoodian, dar şi un număr cu clovni.

În aceeaşi ediţie, Pepe, care împlinea 39 de ani în ziua filmării, a fost sărbătorit cu tort şi cadouri. Juratul a avut parte şi de o mare surpriză: fiicele sale, Maria şi Rosa, au venit la tati la serviciu, să-i ureze “La mulţi ani!”.
Cine sunt copiii care vor intra în concurs în ultima ediţie înaintea finalei de Popularitate şi a Marii Finale, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 august, de la ora 20.00, numai la “Next Star”.