El este cel de-al patrulea burlac de la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 15:03
El este cel de-al patrulea burlac de la ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” - FOTO
Reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, prezentat de Mirela Vaida şi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, primeşte în Casa Dragostei, începând de astăzi, o nouă serie de concurenţi, dar şi un nou burlac.


Burlacul va trebui, pe parcursul a două săptămâni, să aleagă dintre cele patru femei aflate în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relaţie.
Bogdan Marian Iordache are 22 de ani şi este din Bucureşti, student la Facultatea de Psihologie şi voluntar într-un ONG. Dorinţa de a câştiga premiul de 5000 de euro, dar şi ideea de promovare prin apariţia la tv sunt motivele pentru care Bogdan a decis să participe la ”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu”.  Spune despre el că iubeşte foarte mult sportul, face parte din stilul lui de viaţă şi nu crede că ar putea trăi altfel.

Bogdan mărturiseşte că a fost gelos în primele lui relaţii, însă consideră că respectul şi comunicarea sunt esenţiale în viaţa de cuplu. Acesta îşi acordă nota 10 la capitolul sinceritate şi spune că nu a înşelat niciodată şi nici nu o va face, pentru că ”onoarea este mai presus de toate“. Tocmai din acest motiv, declară că minciuna este singurul lucru peste care nu poate trece, deoarece consideră că neîncrederea duce inevitabil la despărţire.

Vorbind despre ce-l atrage la  o femeie, noul burlac spune că adevărata frumuseţe vine din interior: „O femeie trebuie să ştie să se comporte cu mine, să vadă dincolo de aparenţe, să fie foarte feminină. Iubesc femeile delicate, feminine, care ştiu să înţeleagă un bărbat. Atracţia pe care o găsesc la o femeie este legată de interior, niciodată nu voi spune că îmi doresc o femeie care trebuie să arate în vreun fel, să fie 90-60-60“, spune el.

Bogdan va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs şi de statutul acestora.
La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Însă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte concurentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.