El este chinezul care consumă cuie la micul dejun! (VIDEO)

Apropo.ro / 16.05.2014, 14:15
El este chinezul care consumă cuie la micul dejun! (VIDEO)
Doctorii recomandă o dietă pe bază de fier, iar Yunsheng Long, un chinez de 49 de ani, a preluat mesajul cuvânt cu cuvânt.

Poreclit de către apropiați „Incredibila Mașină de Mâncat”, Yunsheng, un mic fermier, obișnuiește să mănânce, în special la micul dejun, cuie adevărate. Chinezul susține că a învățat să facă asta, în urmă cu 32 de ani, de la un artist de circ, și că preferă cuiele cu puțin ulei industrial.

Yunsheng compară acțiunea cu una simplă când consumi o salată și ai nevoie de un pic de ulei pentru ca respectivul conținut să alunece mai ușor spre stomac.

În schimb, chinezul spune că nu-i plac cuiele ruginite. În afară de cuie, Yunsheng se mai hrănește și cu cioburi, porțelan sau diferite scule. Yunsheng este într-o excelentă formă fizică și se laudă că are un gât de fier și un stomac beton.

Deși se laudă chiar că nu s-a inventat obiectul pe care el să nu-l poată mânca, Yunsheng le recomandă celor din jur să nu-l imite mai ales în condițiile în care unii dintre prietenii lui au făcut-o și au ajuns în stare gravă la spital.