El este fiul ascuns al lui Michael Jackson (Poze)

Apropo.ro / 22.07.2009, 12:26
Omer Bhatti (25 de ani) este rodul unei aventuri de o noapte a lui Michael Jackson si a asistat la funeraliile starului

Michael Jackson a lasat in urma sa nu doar o mare de lacrimi, o sumedenie de melodii sau milioane de dolari datorie, ci si un al patrulea copil.

Pe langa cei trei copii recunoscuti oficial de catre star, se pare ca mai exista o progenitura a lui Michael Jackson, un tanar de 25 de ani, norvegian, pe numele sau Omer Bhatti.

Despre acesta a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai mult dupa ce a fost observat la ceremonia de la Staple Centre stand in acelasi rand cu rudele lui Michael Jackson.

Identificat rapid de presa, s-a descoperit ca tanarul este rodul unei aventuri de o noapte pe care Michael a avut-o cu o norvegianca.

Insusi Regele Pop a recunoscut la un moment dat ca Omer este fiul sau, dar pana in acest moment tanarul nu a intreprins nicio actiune pentru a fi recunoscut oficial drept urmas legitim al lui Michael Jackson.

Totusi, se pare ca familia sa din Norvegia are de gand sa ceara efectuarea unor teste ADN care sa demonstreze ca Omer este trup din trupul megastarului.

Daca Michael Jackson a recunoscut in unele cercuri existenta acestui urmas, o declaratie a mamei lui Omer, Pia, data imediat dupa trecerea in nefiinta a lui Michael, a pus lumea pe jar: "A fost Regele Pop, dar pentru noi a fost mai mult decat atat!".

La Staples Center, Omer, marcat cu rosu, a stat langa familia lui Michael

Pe langa faptul ca lui Omer i-a fost acordat privilegiul de a sta alaturi de familia lui Michael la ceremoniile de la Staples Centre, fotografiile acestuia din copilarie arata o asemenare izbitoare cu Blanket, cel mai mic dintre cei trei copii recunoscuti ai lui Michael.

A locuit la Neverland

Din cercetarile jurnalistilor, Michael Jackson si Omer Bhatti s-au intalnit fata in fata abia in 1996, in Tunisia, cand pustiul l-a asteptat pe star in fata hotelului in care acesta era cazat, impresionandu-l cu miscarile sale de dans, decupate parca din showurile artistului.

Prima intalnire dintre tata si fiu, in 1996, in Tunisia

Cu o copilarie in care tot ce a facut a fost inspirat de presupusul sau tata, Omer a devenit unul dintre cei mai buni imitatori ai starului, in ceea ce priveste dansul.

El chiar a performat alaturi de Michael in anumite spectacole, iar unele voci spun ca, in 1997, familia lui Omer s-a mutat pentru o perioada la Neverland.

De asemenea, despre el se spune ca ar avea probleme cu drogurile, el fiind arestat in 2004, in Norvegia, pentru posesie de canabis.

Ca o dovada ca ceva ii lega pe cei doi, Omer, care in prezent incearca sa-si faca o cariera in hip-hop, sub numele de O-Bee, a declarat intr-un interviu din 2008: "Sunt in contact apropiat cu Michael si cred ca asta se datoreaza faptului ca ii sunt foarte loial. Este o fiinta minunata".

 

VEZI AICI CUM IL IMITA OMER PE MICHAEL JACKSON!

Omer Bhatti – al patrulea copil al lui Michael Jackson? de pe tare.ro