El este fiul celebrei actriţe Maia Morgenstern! Tudor Istodor: “Eram un critic super sever”

De: Cristiana Trifu / 15.11.2017, 14:36
El este fiul celebrei actriţe Maia Morgenstern! Tudor Istodor: “Eram un critic super sever”
A crescut într-o familie de artişti, dar el a ales să urmeze un liceu de informatică. Fiul actorilor Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor, Tudor Aaron, a realizat pe parcursul studiilor că îşi doreşte să le calce pe urme părinţilor săi.

Invitat de Irina Margareta Nistor la “Întâlniri fericite”, de la Happy Channel, Tudor a povestit cum a început drumul său în lumea cinematografiei. 

Iubitor de animale, şi-a dorit să ajungă veterinar, însă cu trecerea anilor, şi-a schimbat repede aspiraţiile. Înscris la un liceu de informatică, Tudor Aaron Istodor a luat în calcul inclusiv ideea de a deveni programator, dar a renunţat repede la ea.

“Am vrut să fac ceva legat de calculatoare, dar după ce am văzut că informatica are legătură cu matematica , am zis că nu fac chestia asta în viaţa mea!”, a povestit Tudor Aaron, fiul actriţei Maia Morgenstern şi al actorului Claudiu Istodor.
În clasa a XI-a a realizat că este pasionat, de fapt, de actorie. A început să joace în urmă cu 12 ani, putând fi văzut de-a lungul timpului în “Examen”, “Hârtia va fi albastră”, “Domnişoara Christina”, dar şi în multe alte producţii.

Încă din copilărie, de pe vremea când nu avea visul actoriei, îşi urmărea celebra mama jucând, iar apoi îi dădea verdictul. “Eram un critic super sever, când eram mic. Văzând-o de mai multe ori pe mama jucând, îi spuneam ce simţeam. Dar nu aveam repere, nici nu voiam să fiu actor, îi spuneam ce simţeam, aşa cumva foarte crunt. Şi ţin minte că era fericită când îmi plăcea.”, îşi aminteşte Tudor. 

Scena dintr-un spectacol, în care a încasat o palmă, îi aminteşte tânărului actor de un moment amuzant.“Am avut un spectacol, trebuia să iau o palmă de la un coleg. Era o palmă pe bune(…)Când a văzut tata că luam palma aia, mi-a zis: > Ok, e actor, ştie, dar e reacţia aia omenească, când îşi vede copilul bătut. Este fracţiunea aia în care viaţa bate orice artă.”, a povestit Tudor.