El este fiul secret al tenismenului Ilie Năstase! Are 17 ani iar mama lui este…

De: Carmen Ulian / 08.05.2015, 09:54


El este fiul secret al tenismenului Ilie Năstase! Are 17 ani  iar mama lui este...
A fost cuplat de către presă cu diverse actriţe sau femei de afaceri, iar legenda celor 2.500 de femei, cu care însuşi tenismenul s-a lăudat, a aruncat showbiz-ul în aer.


Printre ele s-a numărat, însă, şi o franţuzoaică extrem de frumoasă, care i-a căzut cu tronc celebrului Ilie Năstase. Conform Spynews.ro, în urma relaţiei s-a născut un băiat care poartă numele şi prenumele emblemei tenisului românesc, Ilie Năstase. Are 17 ani şi în urmă cu doar câteva zile şi-a reîntâlnit tatăl, chiar în Bucureşti. Ilie Năstase Jr. locuieşte alături de mama lui în Paris, acolo unde a crescut şi a învăţat să iubească tenisul. Deşi a crescut departe de tatăl biologic, băiatul i-a urmărit activitatea profesională, îi cunoaşte noua soţie, pe Brigitte, cât şi pe surorile şi fraţii vitregi.

Mai mult decât atât, potrivit fotografiilor postate pe pagina sa personală de pe un site de socializare, în minivacanţa petrecută în ţară, Ilie Năstase junior a petrecut timpul cu copiii lui Brigitte Sfăt, noua soţie a tatălui său.

Potrivit informaţiilor noastre, fiul în vârstă de 17 ani s-a născut în perioada în care Ilie Năstase şi Amalia, fosta lui soţie, abia îşi oficiaseră relaţia. „Ştiu despre ce este vorba, eu ştiu foarte multe despre viaţa lui personală, însă nu vreau să o comentez”, a mărturisit Amalia Năstase, în exclusivitate, pentru spynews.ro.