El este fostul logodnic al Dacianei Sârbu! Dragoste cu năbădăi – FOTO

De: Cătălina Matei / 17.10.2016, 14:07
El este fostul logodnic al Dacianei Sârbu! Dragoste cu năbădăi - FOTO
Până să se căsătorească cu Victor Ponta, Daciana Sârbu (40 de ani) a trăit o intensă poveste de dragoste cu un voleibalist, Alin Bobeanu (36 de ani).

În prezent, ex-logodnicul Dacianei Sârbu a ajuns şeful biroului de investigaţii criminale din Piatra Neamţ! Fost voleibalist, Alin Bobeanu aranjase nunta, acum 10 ani, cu actuala soţie a lui Victor Ponta, care-şi alesese şi rochia de mireasă.

Daciana Sârbu, iubita lui Mihai Morar – FOTO

În toamna lui 2005, Daciana şi Alin anunţaseră că nunta urmă să aibă loc peste un an, toate detaliile fiind puse la punct. „Sala este mare si vor incapea cu siguranta peste 500 de invitati, cati avem de gand sa chemam. Rochia va fi simpla si eleganta si o voi face la o casa de moda din Bucuresti. Voi avea si domnisoare de onoare, dintre prietenele mele nemaritate. Am cazut de acord cu Alin sa avem două perechi de nasi, una din partea lui, alta din partea mea. Suntem foarte fericiti si dorim sa avem copii multi, pentru ca amandoi iubim copiii”, povestea încântată actualul europarlamentar, scrie wowbiz.ro.

Cum arată fosta soţie a lui Victor Ponta!

În iarna lui 2005 relaţia s-a rupt definitiv, Alin şi Daciana mergând fiecare pe drumuri separate. În 2007, Daciana s-a căsătorit cu Victor Ponta, în timp ce Bobeanu a activat o perioadă sub culorile lui Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti, intrând în 2012 în cadrul Ministerului de Interne, ca agent într-o secţie de poliţie. Acum doi ani, însă, fostul logodnic al Dacianei s-a întors acasă, în Piatra Neamţ, unde s-a căsătorit şi a avansat rapid în cadrul poliţiei locale, ajungând ca ofiţer specialist să ocupe astăzi, din postura de interimar, funcţia de şef al biroului de investigaţii criminale din localitate.