El este Justin Bieber de România (Video)

Apropo.ro / 12.07.2012, 11:30
El este Justin Bieber de România (Video)
Cântărețul român Mike a fost comparat cu Justin Bieber datorită timbrului său vocal, dar și al look-ului său fresh.

Cum bine se știe, în România există corespondenți pentru multe vedete de afară precum Shakira, Beyonce, etc, și mai nou Justin Bieber.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, pe numele său de scenă Mike (Mihai Popa), este comparat cu starul internațional care a înnebunit milioane de fani din întreaga lume – Justin Bieber.

„Comparația cu Justin Bieber a pornit exact când am lansat videoclipul piesei «Save Me», când o parte din publicațiile online care au difuzat-o au început să spună că semăn foarte mult cu artistul canadian”, a declarat Mike.

Și pentru a vedea cât de bine seamănă cele două personaje, Mike a postat pe contul său de Facebook un cover acapella după celebra piesă a artistului canadian: „Somebody To Love”.

„Așa cum am spus dintotdeauna, sunt foarte încântat de comparația cu Justin Bieber și chiar îmi plac mult piesele lui. Mi-a plăcut dintotdeauna și am zis să fac așa în joacă un mic acapella. Eu promovez acum cel mai recent single al meu, o piesă de vară, foarte frumoasă, care va beneficia și de un videoclip”, a spus Mike. Piesa se numește „Deep in Love”.