El este logodnicul Cristinei Dorobanţu. Se pregătesc de nuntă

Apropo.ro / 19.07.2018, 11:50
El este logodnicul Cristinei Dorobanţu. Se pregătesc de nuntă
Cristina Mihaela Dorobanţu si logodnicul ei, Mihai, au sarbatorit 5 ani de relatie, cinci ani plini de emotii, planuri si calatorii de neuitat. Iata cum s-au cunoscut cei doi, in urma cu jumatate de deceniu si ce planuri au in prezent.

Cristina Mihaela Dorobantu se declara recunoscatoare pentru tot ceea ce se intampla in viata ei. A ajuns sa lucreze in televiziune, visul ei de mic copil, este admirata pe social media de sute de mii de oameni si are parte de o iubire ca in filme, o relatie de dureaza de jumatate de deceniu.

Vedeta si logodnicul sau au aniversat 5 ani de relatie, ocazie cu care au rememorat impreuna cele mai frumoase momente din aceasta perioada speciala din viata lor.

“Ne-am cunoscut la mare, in urma cu cinci ani, la o petrecere. El ma stia de ceva vreme atunci si a considerat ca este momentul ideal pentru a intra in vorba cu mine. M-a invitat la masa, la restaurantul Scoica, iar in acea seara am vorbit mult, am descoperit ca avem atat de multe lucruri in comun, si a fost nevoie doar de o clipa pentru ca flacara iubirii sa izbucneasca. A fost dragoste la prima vedere. De atunci ne-a placut sa fim discreti in ceea ce priveste viata personala. Lui nici pe social media nu ii place sa apara. Prefera sa se dedice vietii profesionale si private, sa fim doar noi pentru noi. Rareori am mai postat eu fotografii cu noi doi impreuna. Asa am procedat si acum. Am postat un mesaj de aniversare a celor 5 ani de relatie alaturi de o fotografie realizata in vacanta din Italia”, a declarat Cristina Mihaela Dorobantu.

Cei doi se pregatesc in prezent de nunta. La sfarsitul lunii mai, Cristina a fost ceruta in căsătorie în cel mai neobişnuit loc. Evenimentul a avut loc nu intr-o vacanta exotica sau la o cina romantica, asa cum des se intampla, ci intr-unul din cele mai simple momente din viata de zi cu zi: in garajul casei, cu o zi inainte de a pleca in vacanta.

Cristina Mihaela Dorobantu, fosta finalista a emisiunii-fenomen “Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune in social media (peste 150.000 de followeri), realizeaza in prezent “Secrete intre fete”, in cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, si lucreaza alaturi de specialisti cu experienta pentru a invata tainele televiziunii si a se perfectiona in acest domeniu pe care il considera viitorul ei profesional.