El vrea sa fie casnic, ea vrea putere

Apropo.ro / 01.04.2008, 07:00
El vrea sa fie casnic, ea vrea putere
Barbatii au fost si sunt niste sentimentali sinceri. Uneori mai sensibili ca femeile. Stiu cand femeia doreste ceva.

Ne-am saturat de inventia asta pe care o comenteaza toata lumea. Cum s-a ajuns la concluzia asta avand in vedere ca femeile nu se plang de partidele sexuale pe care le au cu acesti domni obsedati. Eu nu am auzit nicio plangere.

Barbatii au fost si sunt niste sentimentali sinceri. Uneori mai sensibili ca femeile. Stiu sa ofere o floare atunci cand simt nevoia, chiar fara un prilej anume.

Stiu cand femeia doreste ceva, inainte ca aceasta sa rostesca.

O mare calitate a lor este aceea ca odata gasita iubirea nici nu se mai gandesc la a insela partenera. Chiar daca se va gasi ispita in apropiere ei nu vor ceda in fata ei.

Sunt familisti convinsi, data fiind educatia si formarea educationala in timp. Sunt mari iubitori de copii si prefera sa isi petreaca timpul liber langa ei sau in casa, chiar daca la tv este fotbal sau pe un teren privat. Iesitul la o bere cu baietii nu mai este asa captivant din momentul in care a descoperit cat de frumos este sa stai alaturi de iubita si sa vezi Titanicul acasa.

Privitul emisiunilor de informatie sexuala nu reprezinta o activitate de mare interes, mai ales ca are o iubita/sotie/partenera cu care poate realiza ceea ce ea isi doreste.

Barbatii nu sunt adeptii batailor si certurilor in familie. Prefera ca partenera sa aiba ultimul cuvant de spus, ea are dreptate de fiecare data.

Barbatii nu sunt ahtiati dupa femeile cu forme divine, in lenjerii sexy, cu fese obraznice si sani apetisanti. Femeia de acasa serioasa, aranjata cum a lasat-o mama natura este cea mai frumoasa fiinta. Un barbat adevarat are langa el o femeie care poarta fuste lungi, este neepilata, are putina mustata, se spala de trei ori pe zi pe dinti, nu se machiaza, bea, face copii si ii lasa in grija lui, si care are personalitate mai puternica decat a lui.

Le place sa fie dominati si sa asculte de partenera in orice conditii. Considera ca este important sa aduca bani in casa pe care sa ii lase sotiei.

Nu sunt pretentiosi si nu au mari necesitati (cele mai importante sunt cele fiziologice).

Femeia in viziunea lor, nu este acea gospodina desavarsita care toata ziua face ordine si mancare. Este femeia care din cand in cand are dreptul sa iasa in oras fara sa isi anunte partenerul (care nu va intra la banuieli sau nu se va supara).

Colac peste pupaza, barbatul daca va fi suspicios in ce priveste infidelitatea femeii sau va avea alte reprosuri la adresa ei, se va pedepsi singur si va cere iertare pentru nesabuinta de care a dat dovada. Acesta este barbatul model care accepta sexul atunci cand femeia vrea, care asculta si nu da rateuri niciodata. Dar, neah…nu se va intampla asta niciodata, e doar o pacaleala de 1 Aprilie!