Ela Crăciun dezvăluie cum şi-a salvat căsnicia după apariţia copiilor

De: Cristiana Trifu / 04.04.2018, 12:22
Ela Crăciun dezvăluie cum şi-a salvat căsnicia după apariţia copiilor
Ela Crăciun este este realizatorul emisiunii ”Numai de bine” de la Antena 3, blogger, soţie şi mama a doi copii: Alex, de 12 ani şi Alessia, 6 ani. Ela trăieşte o frumoasă poveste de iubire despre care va vorbi, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Ela l-a cunoscut pe soţul ei în urmă cu aproape 13 ani. Ela si Alexandru împărţeau acelaşi birou, ea conducea o editură, iar el un business în transporturi. Atunci s-a legat o frumoasă prietenie. Era o chimie între ei, dar cam atât până în acel moment. Pe atunci amândoi erau implicaţi într-o relaţie. Jumătate de an mai târziu, s-au reîntalnit la un targ de carte, la care Alex i-a cerut un pupic, pentru că a venit şi i-a ţinut de urât. Nu l-a primit decât câteva zile mai târziu. De atunci au rămas împreună şi Ela spune că îl iubeşte şi acum ca la început. Ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie.

Ela mărturiseşte că venirea Alessiei pe lume a fost o provocare pentru cuplu mai mare decât ei doi se aşteptau. Când copiii erau deja mari, cei doi soţi s-au trezit într-un blocaj, se simţeau ca doi străini.

Cum au reuşit să depăşească acest impas din viaţa lor şi cum reuşeşte Ela Crăciun acum să împace rolul de mamă, cu cel de soţie, dar şi cu cariera, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.