Ela Crăciun practică scrimă alături de fiul ei, Alex

De: Nicoleta Nicolae / 31.07.2015, 09:00
Ela Crăciun practică scrimă alături de fiul ei, Alex
Prezentatoarea Ela Crăciun face tot posibilul să petreacă mult timp alături de copiii ei şi să le insufle de cât mai mici gustul pentru fapte bune şi energie pentru activităţi folositoare.

În luna iunie, pe blogul ei, www.elacraciun.ro, Ela a lansat campania #Mostenirea, prin care şi-a dorit să reamintească tuturor – fie că e vorba de cei mici sau de părinţii acestora – că viitorul trebuie să aibă baza unor valori solide şi că fiecare dintre noi trebuie să îşi propună să devină, puţin câte puţin, mai responsabil şi mai conştient de cum ne educăm copiii. Acum, prezentatoarea vrea să fie ea însăşi un exemplu în primul rând şi de aceea consideră că este decisiv să se dedice întru totul educaţiei copiilor ei, pentru a-i ghida şi pentru a-i ajuta să crească într-un spirit responsabil şi ambiţios.

De aceea, Ela a ales să se implice activ în programul celor doi drăguţi ai ei – Alesia şi Alex -, şi se consideră prietena şi aliata lor, fără doar şi poate. Spre exemplu, pe Alesia a luat-o alături de ea la şedinţele de yoga, despre care Ela ştie că este o practică benefică pentru îmbunătăţirea tonusului muscular şi care totodată măreşte flexibilitatea trupului, dar care contribuie şi la combaterea stresului si la eliberarea tensiunilor acumulate în interiorul corpului. Iar atunci când micuţa Alesia o asistă la şedinţele de yoga, desigur că totul devine şi mai relaxant.

Mai nou, Ela face echipă şi cu băiatul ei, Alex, împreună cu care merge la orele de scrimă pe care cel mic le frecventează, amândoi fiind instruiţi de un profesor iscusit. Îmbrăcaţi în echipamente sportive de scrimă, cu măşti de scrimă şi florete, mama şi fiul exersează cu elan tehnicile acestui sport de confruntare. „Sportul, în general, te provoacă nu doar să faci mişcare, ci şi să înveţi ce înseamnă disciplina, să ştii să obţii o victorie cu modestie, dar mai ales să accepţi o înfrângere cu demnitate“, consideră Ela.

În plus, Ela este de părere că sportul este o metodă excelentă de a-ţi antrena şi mintea şi de a-ţi conferi un tonus pozitiv.