Ela Rose lasă trecutul în urmă

De: Nicoleta Nicolae / 03.11.2014, 08:00
Ela Rose lasă trecutul în urmă
După succesul naţional şi internaţional înregistrat cu hiturile „I Can Feel”, „Lovely Words”, "No U No Love" sau "I'm Done", Ela Rose revine cu forţe proaspete, pregătită să recucerească topurile muzicale cu un nou single - „Mi-e frică".

Produsă în studioul Dav7 Music, piesa “Mi-e frică” vorbeşte despre o poveste dintre doi oameni care s-au iubit, au încercat să facă totul pentru relaţia lor însă, într-un final, au acceptat faptul că fiecare trebuie să o ia pe propriul drum.
 
Lansat alături de un lyric-video, în care frumoasă Ela Rose aleargă de frică trecutului întunecat, single-ul evidenţiază o nouă etapă din cariera muzicală a artistei, trecerea de la piese house în limba engleză, la cele cu influenţe dubstep şi cu versuri în limba romană.

 „ este un dubstep comercial, o noutate pentru România. Este prima mea piesă în limba romană şi sunt convinsă că mulţi se vor regăsi în acesta poveste. Pentru că până acum nu am scris versuri în română, în cazul acestei piese totul a fost diferit. a reunit toată gaşca Dav7, iar fiecare membru în parte a contribuit cu cel puţin un vers”, mărturiseşte Ela Rose.
 
Ela Rose a ajuns la inima publicul în 2009, odată cu hitul „I Can Feel”, melodie care a fost desemnată „Piesa anului 2009” la Vibe Fm, totodată fiind inclusă în playlist-ul Ministry of Sound.


De asemenea, în 2011, piesa „Lovely Words” a cunoscut succesul internaţional în Grecia, Bulgaria, Şerbia, tari în care s-a clasat pe cele mai înalte poziţii în topurile muzicale.