Ela şi Petrică, câştigătorii celui de-al patrulea sezon „Mireasa”; emisiunea, lider de audiență

De: Ana Obretin / 20.12.2021, 15:05
Ela şi Petrică, câştigătorii celui de-al patrulea sezon

Ela şi Petrică sunt câştigătorii celui de-al patrulea sezon al reality show-ului matrimonial „Mireasa”, de la Antena 1.

Cuplul, care a câştigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, a fost decis de telespectatori, care au urmărit în număr mare finala celui de-al patrulea sezon „Mireasa”. Reality show-ul matrimonial a fost lider de audienţă, duminica, la nivelul întregii ţări, cu 5,5 puncte de rating şi 15,2% cota de piaţă. Gala a atins aproape 3 milioane de telespectatori unici la nivel naţional. De altfel, cel mai nou sezon „Mireasa” s-a impus ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public, cu un procent de leadership de 53% pe cel comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de 68%, pe publicul din mediul urban şi de 56% la nivelul întregii ţări.

Cuplul format din Ela şi Petrică a fost cel care a acumulat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în marea finală Mireasa, de la Antena 1, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. De-a lungul întregului sezon, cei doi au reuşit să facă faţă cu brio tuturor problemelor întâmpinate în competiţie, iar în prezent au o relaţie sudată. Duminică, cei doi indrăgostiţi au părăsit casa „Mireasa” cu marele premiu, de 40.000 de euro şi, cel mai important, au plecat acasă formând o familie. Imediat după ce au aflat că ei sunt marii câştigători, cei doi au mărturisit că din banii câştigaţi intenţionează să îşi achiziţioneze o casă.

Locul secund în competiţia de la Antena 1 a fost ocupat de cuplul Raluca şi Ion, în vreme ce pe locul al treilea s-au clasat Ana şi Alex. Maria şi Marius nu s-au căsătorit în cadrul emisiunii, cei doi mărturisind că nu au dorit să facă acest lucru sub presiunea competiţiei. Tot duminică, gazda emisiunii, Simona Gherghe a anunțat că viitorul sezon al emisiunii Mireasa va putea fi urmărit la înc eputul lui 2022, pe Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Au început filmările pentru cel mai nou sezon „Insula Iubirii”, reality show-ul de la Antena 1

Foto: Antena 1