Elan Cârstea, o mamă mândră: Fiica ei salvează americanii de uraganul Irma

De: Cristiana Trifu / 07.09.2017, 11:11
Elan Cârstea, o mamă mândră: Fiica ei salvează americanii de uraganul Irma
Elena Cârstea (54 ani) locuieşte în Florida de aproape 11 ani, alături de soţul ei, Glenn Muttard, şi fetele pe care le-a înfiat de mici, Sanda (20 de ani) şi Adriana, care tocmai a împlinit 18 ani.

Sanda este fiica cea mare a Elenei Cârstea, care face parte din garda naţională a SUA. Tânără s-a alăturat colegilor ei, pentru a interveni în cazuri de urgenţă şi a salva persoanele aflate în situaţii critice. 

Elena Cârstea a renunţat la muzică. Cu ce se ocupă acum în Florida?

Fata Elenei Cârstea, în armata SUA! Cum arată în uniformă – FOTO

„De când am venit aici am prins furtuni, cutremure mari, dar numai sinistrată de uragan nu am fost. A fost o furtună tropicală anul trecut care ne-a afectat doar grădina, acum va fi mai rău. La noi va lovi duminică sau luni. Încă nu ştim dacă ne evacuează sau nu. Dar toată lumea se mută din sud. Şi unde să plecăm toţi? Dacă trece pe lângă noi, mi-e teamă să nu ne zboare acoperişul. Depinde unde loveşte, dar acoperişul sigur îl zboară dacă vine spre est, ne loveşte din plin. Noi ne pregătim. Avem noroc, casa noastră e din beton şi avem şi obloane din metal. Şcolile se închid şi la noi în West Palm Beach, dar Adriana, fata noastră mai mică, este în clasa a Xll – a, a mers azi, au avut zi scurtă, probabil să le facă instructajul… Este stare de urgenţă, iar Sanda este chemată de vineri. Cred că 2-3 săptămâni nu va veni acasă, depinde de cât ţine”, a mărturisit solista Elena Cârstea.

Irma este cel mai puternic uragan care s-a format în Atlantic în ultimele decenii şi unul dintre cele mai mari înregistrate vreodată.