Ele au fost marile iubiri ale regretatului actor Radu Beligan! – FOTO

De: Cătălina Matei / 20.07.2016, 16:21
Ele au fost marile iubiri ale regretatului actor Radu Beligan! – FOTO
Radu Beligan, unul dintre cei mai mari artişti români, şi-a împărţit existenţa între trei mari iubiri.

Prima soţie a lui Radu Beligan a fost actriţa Nineta Gusti. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 15 ani, dar nu au avut copii. Îndrăgita actriţă a murit în 2002.

Ultimul interviu acordat de Radu Beligan: „Dintre toate operele, cea mai frumoasă este o viaţă bine trăită”

Dana Crivăţ a fost a doua soţie a lui Radu Beligan, care i-a dăruit acestuia primul copil, pe Anamaria, actualmente o scriitoare de succes, stabilită de 27 de ani în Australia.

Marica Beligan a fost femeia care i-a dăruit marelui actor trei copii, pe Lamia, Raluca şi Alexandru. Aceasta a fost de profesie scriitoare şi s-a născut în Belgia. Prozatoarea a ajuns la Bucureşti graţie schimburilor culturale româno-belgiene, dar s-a stabilit definitiv în România după ce s-a îndrăgostit de Radu Beligan, cel care i-a devenit soţ. În 1993, Marica Beligan a decedat, după o luptă grea cu cancerul.

Vezi aIci galerie foto!

Actorul Radu Beligan a murit miercuri, la Spitalul Elias, în jurul orei 13.00, la vârsta de 97 de ani, au confimat reprezentanţii spitalului pentru mediafax.ro.

Actorul Radu Beligan a fost internat vineri la Spitalul Elias. „Pacientul se afla într-o stare de degradare biologică în contextul vârstei avansate. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi confortul fizic şi psihic adecvat situaţiei date. Decesul a avut loc miercuri, 20 iulie, la ora 13.00, în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil”, a declarat pentru MEDIAFAXdr Dana Safta, directorul medical al Spitalului Elias.