Ele sunt noile Cheeky Girls! Le prinde rolul?

Apropo.ro / 28.02.2015, 10:00
Ele sunt noile Cheeky Girls! Le prinde rolul?
Raluca şi Denisa Tănase de la Bambi vor intra în rolul unor surori gemene celebre. Ele le vor imita pe fetele de la Cheeky Girls în cadrul show-ul “Te cunosc de undeva”.
 
Transformarea surorilor Bambi va putea fi urmărită în această seară, de la ora 20.30, şi tot atunci telespectatorii vor afla dacă Raluca şi Denisa au fost pe placul juriului şi au intrat bine în rolul personajelor.
 
Pe lângă faptul că sunt extrem de solicitate în cadrul show-ului de la Antena 1 şi au în general un program încărcat, artistele de la Bambi se ocupă îndeaproape şi de afacerile personale. Raluca Tănase este pasionată de croitorie. Are chiar un atelier, deschis acum doi ani de zile, în care creează rochiţe pentru ea şi sora ei mai mică.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
“I-am dat o misiune bunicii, să se ducă prin tot satul (n.n. satul Mereni, judeţul Teleorman), să strângă ii, fote, de la bunicuţele care locuiesc acolo şi să mi le aducă. Mi-a adus inclusiv perne, din acelea vechi de 100 de ani, care se dădeau ca zestre… Multe dintre cele aduse erau vechi, roase de şoareci, însă le-am decupat, am păstrat ceea ce se putea şi le-am combinat cu alte materiale care se găseau pe piaţă. Astfel, am reuşit să facem rochiţe care ne plac foarte mult”, povesteşte Raluca.