Ele sunt vedetele care au frați gemeni

Apropo.ro / 26.08.2013, 13:00
Doar câțiva sunt gemenii celebri pe care îi cunoaște lumea. De obicei unul dintre ei stă în lumina reflectoarelor, iar celălalt este la polul opus.

Surorile Olsen, Mary-Kate și Ashley, sunt cunoscute de o lume întreagă mai ales prins prima serialului televizat care le-a adus celebritatea. Oamenii le mai cunosc și pe Tia și Tamera Mowry sau Tia și Tamera Mowry, tot de la televizor. Au vrut să fie văzuți, dar mai sunt o parte despre care puțini cunosc că mai au un frate sau soră geamănă. Nu toți gemenii sunt și identici.

Și Justin Timberlake a avut o soră geamănă, dar aceasta a decedat la naștere.

Și ei au frați gemeni:

1. Mary-Kate și Ashley Olsen

olsen

Au fost vedetele serialului „Full House” pe când erau foarte mici, după care au urmat alte seriale. Oriunde au fost văzute cele două erau împreună, ca niște siameze.

2. Tia și Tamera Mowry

Tia și Tamera Mowry

Cele două T&T au fost eroinele unui show televizat ce le poartă numele. A fost difuzat și la noi – „Tia & Tamera”.

3. Elvis și Jesse Presley

Elvis și Jesse Presley

Fratele geamân al lui Elvis, Jesse, a trăit mereu în urma artistului celebru. A avut mereu sentimentul de inferioritate care l-a oprit din a deveni o mare stea. În 42 de ani, doar cinci persoane au vorbit despre fratele geamân al lui Elvis. Jesse a fost primul născut dintre ei.

4. Ashton and Michael Kutcher

Ashton and Michael Kutcher

Renumitul Ashton are un frate geamăn, Michael, care locuiște în orașul lor natal și are un fiul de 8 ani. În copilărie, Michael a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală (dezvoltarea anormală a sistemului nervos – a creierului), iar la 13 ani a suferit un transplant. Ashton l-a susținut mereu.

5. Alanis and Wade Morissette

Alanis and Wade Morissette

Artista în vârstă de 38 de ani are un frate geamân, Wade, care este cântăreț de muzică indie pop-rock, instructor de yoga, terapeut și autor. Fiul lui Alanis poartă același prenume ca Wade, Imre.

6. Siva and Kumar Kaneswaran

Siva and Kumar Kaneswaran

Siva este membru al trupei britanice The Wanted. Kumar îi seamănă leit lui Siva.

7. Scarlett and Hunter Johansson

Scarlett and Hunter Johansson

Fratele geamân al lui Scarlett, Hunter, a apărut alături de ea în filmul „Manny and Lo.”. Hunter s-a implicat și în campania electorală a lui Barack Obama. Scarlett este cu doar 3 minute mai mare decât fratele ei.

8. Giselle and Patricia Bundchen

Giselle and Patricia Bundchen

Patricia are alături un model bine cotat, dar ea nu-și urmează sora în ce privește cariera profesională. Amândouă sunt frumoase, iar acasă mai au alte patru surori.

9. Joseph and Jacob Fiennes

Joseph and Jacob Fiennes

Cei doi sunt frații gemeni mai mici ai actorului Ralph Fiennes. Si ei activează în lumea filmului, la fel ca fratele lor mai mare cunoscut în urma rolurilor din Pianistul, Lista lui Shindler, Pacientul Englez, care este și văr de gradul opt cu Prințul Charles. În afara celor doi, Ralph mai are acasă alți trei frați. Actorii sunt veri de gradul al treilea cu exploratorul Ranulph Fiennes, primul om care a încercat să traverseze Antarctica pe jos.

10. Kiefer and Rachel Sutherland

Kiefer and Rachel Sutherland

Keifer, în vârstă de 45 de ani, este cu șapte minute mai mare decât sora lui geamână, Rachel. Aceasta lucrează în spatele camerelor, la post-producția de film de la Hollywood.

11. Jason and Jeremy London

Jason and Jeremy London

Frații în vârstă de 40 de ani sunt amândoi actori. Jason a jucat în „Dazed and Confused”, iar Jeremy în „Party of Five,” „7th Heaven,” and „I’ll Fly Away.”

12. Giovanni and Marissa Ribisi

Giovanni and Marissa Ribisi

Amândoi sunt actori. Pe el l-ați văzut în „Lost in Translation”, „Public Enemies”, „Avatar”, „The Rum Diary”, „Ted”, și „Gangster Squad”, iar pe Marissa în „Baywatch”, „Dazed and Confused”, „True Crime”, etc.

13. Linda and Leslie Hamilton

Linda and Leslie Hamilton

Cele două seamănă izbitor de mult. Leslie a fost dublura surorii sale în filmul „The Terminator”. Linda Hamilton a fost căsătorită cu James Cameron.

14. Jon and Dan Heder

Jon and Dan Heder

Jon este cunoscut publicului și pentru rolul din „Napoleon Dynamite”, iar fratele său lucrează în spatele reflectoarelor, cu efecte vizuale.

15. Parker and Chris Posey

Parker and Chris Posey

Actrița devenită cunoscută în anii ’90 a jucat în numeroase filme printre care și în pelicula „Dazed and Confused”, seriale, dar și multe filme independente, etc. Chris practică avocatura în Atlanta.

16. Aaron and Angel Carter

Aaron and Angel Carter

Aaron, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, are o soră geamănă – Angel. Cei doi sunt uimiți de conexiunile specifice pe care le au frații gemeni.

17. Vin Diesel and Paul Vincent

Vin Diesel and Paul Vincent

Spre uimirea multora, Vin Diesel are un frate geamăn, dar care nu îi seamănă extraordinar de mult. Paul Vincent este numele său.

18. Aaron și Shawn Ashmore

Aaron și Shawn Ashmore

Ambii sunt actori și au jucat în numeroase filme care au ajuns și pe la noi. Shawn a jucat în „Animorphs”, „Iceman”, „X-Men”, „Frozen”, „Smallville”, iar Aaron a avut apariții în „Smallville”, „Warehouse 13”, „Servitude”, etc. Cei doi au jucat și împreună, la fel ca surorile Olsen, în seriale unde au avut roluri de frați gemeni.

19. Charlotte și Samantha Ronson

Charlotte și Samantha Ronson

Charlotte și Samantha, de la stânga la dreapta

Samantha este cunoscută și prin prisma „prieteniei”cu Lindsay Lohan. Este și DJ. A colaborat cu artiști pentru coloanele sonore a mai multor producții. Este și cântăreață și compozitoare. Se zvonește că ar avea în prezent o relație cu make-up artistul Jessicăi Alba, Lauren Andersen. Geamăna Charlotte este unul dintre cei mai apreciați designeri de modă din Anglia.