Ele sunt vedetele care au propriul vin!

Apropo.ro / 11.06.2012, 00:00
Ele sunt vedetele care au propriul vin!
Câteva vedete de la Hollywood au găsit un mod “gustos” de a-şi investi banii. Fergie, Drew Barrymore şi Lady Gaga se află pe lista staturilor care au intrat în lumea producătorilor de vin.


Drew Barrymore preferă vinul Italian, sec şi aromat

Actriţa americană Drew Barrymore s-a asociat cu firma Californiană Wilson Daniels, specializată în distribuţia băuturilor alcoolice. Scopul este unul foarte simplu. Drew Barrymore intenţionează să-şi lanseze o gamă de vinuri. Noul sortiment este un vin sec, aromat şi este obţinut din struguri provenind din nordul Italiei.”Sunt încântată de faptul că voi putea să împart acest vin Pinot Grigio cu prietenii mei, cu familia mea şi cu ceilalţi iubitori de vinuri”, a declarat actriţa americană pentru The Drinks Business, informează contactmusic.com.

Foto: Hepta

Fergie vrea propriul vin
Membra grupului Black Eyed Peas a cumpărat un domeniu viticol în California, informează revista Forbes. Fergie îşi investeşte banii în proprietăţi, clădiri iar, de curând , ea şi-a achiziţionat şi un domeniu viticol şi intenţionează să-şi lanseze propriul brand de vinuri.

Foto: Hepta

Lady Gaga vrea să cumpere o podgorie
Controversata cantăreaţă s-a decis să-şi invetească o parte din bani într-o progorie. După o scurtă vacanţă de degustat vinuri în Sonoma Valley, Lady Gaga ar vrea să-şi cumpere o pogdorie în California, informează presa britanică. Surse apropiate vedetei au declarat că aceasta este foarte atentă cu mâncarea şi vinul ei. Când nu e în turneu găteşte şi bea cele mai scumpe soiuri de vin . Artista a recunoscut că modul preferat de a petrece timp cu prietenii e să organizeze seri cu mâncare şi vin. „Gătim împreună, bem şase, şapte sticle de vin şi vorbim prostii”.

Daca ti s-a facut pofta de un vin bun, alege unul la un pret promotional pe www.unvinpezi.ro.