Ele sunt vedetele pline de osânză!

Apropo.ro / 20.03.2012, 13:59
Ele sunt vedetele pline de osânză!
După ce au afişat siluete de invidiat şi au stârnit invidii cu trupul lor bine conturat, câteva dintre vedetele de top au pierdut bătălia cu kilogramele.

Alimentaţia dezordonată le dă acum bătăi de cap, căci silueta lor s-a modificat destul de mult şi are acum de suferit! Iata câteva exemple, căci Showbiz.ro a întocmit un Top 10 al vedetelor pline de osânză!

Christina Aguilera este un bun exemplu. Cântăreaţa a afişat mereu o siluetă impecabilă, însă în ultima vreme a luat proporţii şi a cam şocat cu noua ei imagine. După ce s-a căsătorit, Aguilera nu a mai pus accentul pe siluetă, aşa că a „scăpat” la mâncare şi a început să-şi cumpere haine cu câteva numere mai mari, potrivite pentru noua ei greutate!

Tyra BanksUnul dintre cele mai apreciate fotomodele ale lumii, Tyra Banks, a pierdut şi ea lupta cu kilogramele. S-a dedicat carierei în televiziune şi nu o intereseaza dacă mulţi o vorbesc pe la spate din cauza kilogramelor în plus care îi cam dau acum bătăi de cap!

După divorţul de cântăreaţa Britney Spears, Kevin Federline s-a îngrăşat şi el, aşa că nu a mai avut deloc grijă de fizicul din…tinereţe. Janet Jackson luptă şi ea acum să-şi recapete silueta cu care a uimit o lume întreagă, iar John Travolta a luat câteva kilograme bune în plus, după scandalul sexual în care a fost implicat, căci zvonul că ar fi homosexual nu i-a picat tocmai bine!

Citeşte mai multe detalii pe www.showbiz.ro


Fiecare cuplu care o melodie "a lui".

Spune-ne care e melodia voastra si ce reprezinta pentru voi si poti castiga o invitatie dubla la concertul sustinut de Horia Brenciu& HBOrchestra joi, 22 martie, la Sala Palatului.
Cele mai interesante trei raspunsuri vor fi premiate.