Ele sunt voluptuoasele care îi vor face pe concurenţi să cadă în păcat, la „Temptation Island – Insula iubirii”!

Apropo.ro / 15.04.2015, 13:03
Ele sunt voluptuoasele care îi vor face pe concurenţi să cadă în păcat, la „Temptation Island – Insula iubirii”!
Cele patru cupluri care au decis să îşi supună relaţia testului suprem al încrederii în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” vor fi nevoite să facă faţă unei întrebări tulburătoare cât timp se vor afla în Thailanda: Partenerul meu va ceda ispitei?
Şase femei dispuse să rişte totul pentru a cuceri cei patru bărbaţi din competiţie vor face zilele mai frumoase domnilor şi nopţile crunte doamnelor. Ceea ce este paradis pentru bărbaţi este infern pentru femei. Iată care sunt cele şase femei care îşi vor etala armele de seducţie în Thailanda. Un lucru e cert: ele nu au nimic de pierdut. Dacă vor reuşi ele să destrame cupluri care se declară a fi extrem de bine sudate, telespectatorii Antena 1 vor afla începând cu 26 aprilie, de la 20:30. 
 
Symona Petre (17.05.1991)
 
 
Symona este energică, pozitivă, dornică de noi experienţe. Iubeşte muzica, trăieşte totul la intensitate maximă şi nu se teme de tot ceea ce înseamnă provocare. Spune că nu are încredere în bărbaţi şi este foarte suspicioasă în relaţii. Îşi doreşte înainte de orice o carieră şi spune că va decide câţi copii va avea în funcţie de posibilităţile financiare. Speră ca la „Temptation Island – Insula iubirii” să găsească un bărbat pe măsura ei. 
 
 
Valentina Neagu (26.10.1986)
 
 
„Tot ce mi-am dorit încă de mică este să devin faimoasă şi cunoscută”, declară Valentina, care spune că este o persoană extrem de ambiţioasă, perseverentă, care nu se lasă până nu obţine ce-şi propune. „Sunt sociabilă, calmă, destind atmosfera, dar când mă calcă cineva pe bătături situaţia se schimbă radical”, continuă frumoasa ispită. Îi place să se îmbrace provocator şi să flirteze, dar consideră că este de datoria bărbaţilor să facă primul pas. Vrea ca la „Temptation Island – Insula iubirii” să cunoască oameni şi locuri noi, să se distreze şi, de ce nu, să îşi schimbe viaţa.
 
 
Ana Vengher (14.09.1984)
 
 
„Sunt sociabilă, plăcută, veselă, imprevizibilă, sunt foarte ambiţioasă. Deseori lumea îmi spune că sunt fiţoasă, dar nu este aşa, nu mă manifest până nu cunosc oamenii, sunt foarte organizată şi disciplinată, sunt extrem de critică şi cu mine şi cu cei din jur, în special cu cei dragi mie. Am o părere foarte bună despre mine, sunt orgolioasă şi cred că pot face mai multe lucruri în acelaşi timp şi că le pot face perfect”, spune Ana. Tânăra spune că, în prezent, cariera este pe primul loc, dar este deschisă şi pentru o relaţie. A venit la „Temptation Island – Insula iubirii” să se distreze şi să se relaxeze. 
 
 
Miki Ignat (30.05.1981)
 
 
Miki vrea ca reality show-ul să îi schimbe viaţa. A fost căsătorită de două ori şi are o fetiţă de 13 ani şi jumătate. „Vânez ca un bărbat când sunt îndrăgostită. Fac orice. Mă duc după el. Îl urmăresc. Fac investigaţii şi apoi interacţionez cu el”, spune Miki. În timpul liber îi place să citească, să danseze, să meargă la teatru şi la cinematograf. „Reuşesc să ascult foarte bine oamenii şi m-am schimbat mult în ultimii doi ani, am o faţă pentru fiecare om”, declară ispita. 
 
 
Alexandra David (05. 12. 1989)
 
 
Alexandra se descrie ca fiind o fire emotivă. În timpul liber face foarte mult sport, călătoreşte, iese cu prietenii, dar nu îi place să meargă la cumpărături. Se înţelege foarte bine cu bărbaţii şi iese în club pentru că îi place să danseze. Recunoaşte că atunci când se îndrăgosteşte face cele mai mari prostii şi este sufocantă. „Temptation Island – Insula iubirii e clar pe gustul meu. Îmi place intriga ei. Eu trebuie să fiu ispită pentru că ştiu să seduc, să mă fac plăcută. Arăt bine în bikini”, spune Alexandra. 
 
 
Bianca Roman (10.05.1986)
 
 
Bianca vrea să îşi găsească jumătatea la „Temptation Island  – Insula iubirii”, chiar dacă această „jumătate” poate să fie deja prinsă într-o altă relaţie. Visează să aibă doi copii, pe care să îi crească într-o casă în care domneşte armonia. Bianca este foarte sigură pe ea, nu îi este ruşine de etnia ei. Deţine un salon de cosmetică şi un magazin de haine în Braşov, dar în trecut a făcut compromisuri pentru a strânge banii necesari unor astfel de afaceri (a fost animatoare într-un club din Anglia). Este foarte preocupată de aspectul ei exterior, merge zilnic la sală, este atentă la ce mănâncă şi a apelat şi la chirurgia estetică. Crede că rolul de ispită i se potriveşte mănuşă, pentru că asta face zilnic. „Aş face cam orice să fiu celebră, să dau autografe pe stradă”, mai spune ispita.