Electric Castle: Scenă trap dedicată și abonamente Under 21 pentru cei mai tineri fani

De: Ana Obretin / 19.04.2022, 11:21
Electric Castle: Scenă trap dedicată și abonamente Under 21 pentru cei mai tineri fani

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat o scenă trap dedicată și abonamente Under 21 pentru cei mai tineri fani.

Drip Factory este scena trap la cea de-a 8-a ediție a Electric Castle. Cu peste 6 milioane de stream-uri doar de la ultimul album, Nane
este un artist care reușește să inspire alți tineri spre acest stil de muzică, iar concertele lui au mereu o atmosferă specială. Bruja și Killa Fonic au show-uri programate în aceeași seară și ar putea aduce o variantă live inedită a hitului lor “Voila”, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

Azteca are unul dintre cele mai originale albume trap scoase, în ultimul an, în România, iar Amuly vine „Blindat” de succesul materialului discografic omonim pe care publicul a avut șansa să-l asculte live, anul trecut, la Bonțida, dar are pregătite și piese noi.

Festivalul Electric Castle va avea loc între 13 și 17 iulie. Pentru liceeni și studenți, organizatorii au pregătit abonamentul Under 21. Oferta specială îi vizează pe cei cu vârsta de până la 21 de ani, ce primesc, cu doar 99 de euro + taxe, acces pe domeniul Castelului Banffy pe toată durata festivalului. Biletul Under 21 poate fi achiziționat de pe www.electriccastle.ro și va fi disponibil până în 1 iulie, fără a suferi modificări de preț. Organizatorii oferă, și la această ediție, acces gratuit pentru toți copiii de până în 12 ani, cu condiția de a fi însoțiți de un adult, aceeași gratuitate fiind aplicată și persoanelor cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI: Nume noi, printre care Editors și Disclosure, pe afișul Electric Castle

Foto: Electric Castle