Elena Băsescu a născut o fetiță. Bunicul Băsescu s-a fotografiat în brațe cu nepoata (Poze)

Apropo.ro / 01.09.2013, 09:13
Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a născut, sâmbătă noaptea, o fetiță. Iată cum arată camera bebelușului și prima fotografie cu Traian Băsescu și nepoțica sa.

UPDATE:

Traian Băsescu se declară bucuros că a primit  „nobilul titlu de bunic”, iar nepoțica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă și „deja a supt”.

Traian Basescu

Întrebat dacă și-a văzut nepoțica, Băsescu a răspuns: „E, cum să n-o văd, am ținut-o și în brațe”. El a adăugat că sentimentul este extraordinar, precizând că nepoțica a primit la naștere nota 9.

Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns: „Cu mine, sigur. Se vede, că s-a și grăbit să iasă„, scrie Mediafax.

Sofia Raisa cântărește 2, 7 kilograme, 47 de centimetri, și s-a născut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după miezul-nopții, pe 1 septembrie la Spitalul Universitar. Elena Băsescu a născut prin cezariană. Bebelușul este primul copil al cuplului Elena – Bogdan Ionescu. Data de 1 septembrie este una specială – Elena și Bogdan s-au căsătorit pe 1 septembrie 2012.

elena

Micuța a venit pe lume cu o săptămână înainte de termen. Atât Sofia Raisa, cât și Elena Băsescu se simt foarte bine.

bogdan

Elena Băsescu a postat, pe Facebook, în decursul zilei de vineri poze cu picturile din camera micuței. Președintele Traian Băsescu și soția acestuia sunt extrem de fericiți că sunt bunici pentru prima dată.

„Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la cel mai important și emoționant eveniment din viața noastră: ziua când vom deveni părinți. Pe amândoi emoțiile și așteptarea ne-au copleșit. Asta nu înseamnă că nu am apucat să desenăm pereții din camera fetiței noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieții, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică :). A ajutat-o de zor pe pictoriță. Sperăm că și micuței noastre o să-i placă”, scria vineri Elena Băsescu pe Facebook.