Elena Basescu are la picioare tineretul din PD-L

Apropo.ro / 24.02.2008, 15:09
Elena Basescu are la picioare tineretul din PD-L
Elena Basescu este noul secretar general al Organizatiei de Tineret al Partidului Democrat-Liberal (PD-L), in urma votului de astazi.

Participantii la Consiliul National de Coordonare al Organizatiei de Tineret al Partidului Democrat-Liberal (PD-L) au ales-o, astazi, pe fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, in functia de secretar general al organizatiei.

Elena Basescu a fost aleasa in functia de secretar general al OT al PD-L, cu 377 de voturi, in timp ce contracandidatii sai au obtinut doar 6 voturi, respectiv Bogdan Boza – 2 voturi, iar Cosmin Calin Petrut – 4 voturi. (Citeste mai multe pe Mediafax.ro)

 Boza a primit cartonase rosii, in timpul discursului

Tinerii prezenti CNC al OT PD-L au ridicat cartonase rosii in timpul discursului lui Bogdan Boza, candidat la functia de secretar general al acestei organizatii, post pentru care candideaza si Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului. (Citeste mai multe pe Mediafax.ro)

Monica Iacob Ridzi, aleasa peresedinte al Organizatiei de Tineret a PD-L

Cei 774 de tineri PD-L participanti la Conventia Nationala au ales-o, ieri, in unanimitate, pe Monica Iacob Ridzi presedinte al organizatiei, ea fiind si unicul candidat la aceasta functie. (Citeste mai multe pe Mediafax.ro)

Ce parere ai despre viata politica din Romania? Dar despre ascensiunea Elenei Basescu?