Elena Cârstea, revoltată! Motivul pentru care nu este de acord să cânte în România: „Viaţa e afurisită…”

De: Cristiana Trifu / 01.03.2018, 13:29
Elena Cârstea, revoltată! Motivul pentru care nu este de acord să cânte în România: „Viaţa e afurisită...”
Elena Cârstea (53 de ani) trăieşte de 10 ani ani în West Palm Beach Florida, SUA, alături de soţul ei Glenn Muttart (54 de ani) şi cele două fiice: Sanda (18 ani) şi Adriana (16 ani), adoptate în anul 1998, respectiv în 1999.

Artista nu mai vrea să cânte în România şi susţine că mai vine în ţară doar pentru mama sa.

„Da, viaţa e afurisită. Trăim viaţa exact aşa cum vine. Totul s-a schimbat în ultimii ani. Când am fost în România, nu m-a chemat nimeni. Nu o să mai fac muzică în România. Nu mă chemaţi, nu vin. Am muncit enorm şi nu pot să spun că mă plâng de ceva. În ţară mai ajung doar pentru mama, atât”, a spus Elena Cârstea la Antena Stars.

Elena Cârstea a renunţat la muzică. Cu ce se ocupă acum în Florida?

Elena Cârstea a povestit, pentru Femei de 10, că deşi îi este foarte dor de România, în patria adoptivă îşi permite să muncească doar „când are chef”.

„Mi-e tare dor de România şi-mi va fi dor de ea tot timpul, numai că viaţa e ciudată şi îţi oferă cele mai neaşteptate surprize. Am avut mari probleme de acomodare şi încă mai am câteodată, dar nu mai este aşa de rău ca la început. Aici am găsit un sistem extrem de diferit de al nostru. Iar eu… cred că sunt, în acest moment, un hibrid nereuşit, dar am familia care este lângă mine, aşa că e mai uşor…Îmi lipseşte cântatul, dar nu este o tragedie, am momente în care mă apucă, dar îmi dau seama unde sunt şi ce vârstă am, aşa că îmi trece repede! Nu m-am mutat în America să cânt, ci ca să am timp pentru copiii mei! Faptul că te muţi pe alt continent nu înseamnă că te schimbi ca persoană, înseamnă doar să-ţi lărgeşti orizonturile şi experienţa de viaţă, să înveţi tot timpul, iar eu nu mi-am stabilit niciodată limite. Sunt mult mai calmă, e adevărat, dar neschimbată ,din păcate pentru voi  şi… iau foc la fel de repede.”

Fata Elenei Cârstea, în armata SUA! Cum arată în uniformă – FOTO