Elena de la Mandinga a filmat 23 de ore pe tocuri de 20 de cm

De: Cătălina Matei / 18.06.2013, 08:00
Elena de la Mandinga a filmat 23 de ore pe tocuri de 20 de cm
Trupa Mandinga se poate mândri cu un nou videoclip de senzaţie. Piesa “Bling” a fost bine primită de public, aşa că necesita un videoclip pe măsură.

Toţi membrii trupei au făcut schimbări de look pentru filmări. Chupi şi-a schimbat culoarea ochilor, Nino şi-a schimbat freza, iar Elena a devenit „Miss Bling”. Responsabilă de styling-ul părţii feminine din trupa Mandinga a fost fashion editorul Iulia Albu, iar de băieţi s-a ocupat Irina Voinea. Într-una dintre scenele din videoclipul “Bling”, solista trupei apare cu o umbrelă peste care “plouă” cu diamante.

Tot Elena a filmat în costum de baie într-un Cadillac şi a rezistat timp de 23 de ore, pe toată perioada filmărilor, pe tocuri de 20 de cm. Deliciul clipului îl face o pisică din rasa  Sphynx,  recunoscută pentru lipsa părului, care apare la un moment dat în noul videoclip la trupei Mandinga.

“Suntem extrem de încântaţi de răspunsul publicului la piesa „Bling”. Acest proiect marchează o nouă direcţie de evoluţie a muzicii noastre, către un segment nou. Le mulţumim fanilor noştri pentru că ne sunt aproape şi îi aşteptăm la lansarea oficială a clipului!”, a declarant Elena Ionescu, solista de la Mandinga.

Dana Popa

Tags: