Elena Gheorghe a purtat la nunta diamante de 10.000 de euro!

De: Nicoleta Nicolae / 10.07.2012, 15:54
Elena Gheorghe a purtat la nunta diamante de 10.000 de euro!
Cantareaţa a primit un cadou la nunta ei, din partea mamei sale, care i-a compus o piesa!

Elena GheorgheWeekendul acesta, Elena Gheorghe a avut parte de o avalansa de momente emotionante si speciale: botezul fiului ei, Nicholas, si cununia religioasa. Artista a avut o nunta ca-n povesti, care a durat trei zile si trei nopti.

Startul petrecerii s-a dat inca de sambata cand a avut loc crestinarea micutului Nicholas, aceasta fiind oficiata chiar de bunicul sau, tatal Elenei. Imediat dupa slujba de botez, cei 120 de invitati au sarbatorit evenimentul pana in zori la restaurantul Jubile din capitala.
Elena Gheorghe a nuntaDuminica, 8 iulie, Elena si Cornel si-au legat destinele si in fata lui Dumnezeu. Ceremonia a fost extrem de emotionanta, mai ales ca a fost oficiata de un sobor de 11 preoti. „Tatal meu fiind preot, avem foarte multi prieteni de familie preoti, care ma cunosc de cand eram mica si care si-au dorit sa fie alaturi de mine in acest moment”, a declarat Elena. Artista a ales pentru eveniment 2 rochii de mireasa, una pentru biserica, creata de designerul spaniol Manuel Mota, si una speciala pentru petrecere, semnata de Atelierul Ersa.

Elena Gheorghe„Eu si Cornel am pregatit un dans al mirilor…atipic. Am inceput cu un vals si am continuat cu o salsa, cu multe prize si tot felul de combinatii de pasi. Pentru ca totul sa iasa perfect am repetat intens cu Doina Botis, coregrafa de la „Dansez pentru tine”. Tot in aceasta idee mi-am ales si rochia de mireasa: partea de jos era detasabila, asa ca mi-a permis sa le prezint invitatilor o salsa ca la carte. M-au ajutat de asemenea si sandalele create de Mihai Albu care, desi aveau un toc de 13 centimetri, erau foarte commode, iar talpa anti derapanta mi-a oferit siguranta de care aveam nevoie pentru a efectua toata coregrafia”, a mai povestit ea. Rochia purtata in timpul cununiei religioase a fost accesorizata cu un set foarte fin de diamante, care valora nu mai putin de 10.000 de euro. Si domnisoarele de onoare au purtat tinute speciale in nuantele lavandei, Elena achizitionand pentru ele intreaga colectie a designerului Ana Radu. De altfel, sora miresei si soacra mica au ales tinute semnate de acelasi creator.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale serii a fost cel al ursitoarelor, cateva fetite cu varste de aproximativ cinci ani, care au recitat pentru micutul Nicholas texte scrise chiar de mama Elenei.”Erau sasaite si foarte dragute. A fost ceva cu totul special, de aceeea mi-au dat si lacrmile”, a povestit artista. Marea surpiza a venit abia mai tarziu, cand mama Elenei i-a dedicat acesteia o piesa pe care a compus-o special pentru nunta ei. Lucrurile nu s-au oprit aici si tot ea a fost cea care a reusit sa o aduca la petrecere si pe Mioara Velicu, cantareata preferata a fiicei ei. „Stiam ca are concert la Galati si ca nu poate ajunge. Chiar imi parea foarte rau! Cand am vazut-o pe scena a fost…wow!”, a declarat Elena.

Elena GheorgheAtmosfera super petrecerii care a avut loc la Ambasad’Or a fost intretinuta si de trupa Provincialii, Steliana Sima, Maria Carneci si cei de la Steaua di Vreari, care au reusit sa-i tina pe cei cinci sute de invitati pe ringul de dans pana la 8 dimineata. Elena a trebuit si ea sa urce pe scena pentru ca rugamintile din partea invitatilor nu mai conteneau. „Am zis ca aceasta va fi seara mea libera, dar tot am ajuns pe scena si am cantat cateva piese machedonesti”, povesteste artista. Alaturi de Elena au fost duminica seara si colegi de scena sau prieteni din showbuiz printre care Adela Popescu si Radu Valcan, Mihaela Tatu, Delia Matache si logodnicul ei Razvan Munteanu, Laurentiu Duta, Mihai Leu sau Ionut Iftimoaie. Elena si Cornel si-au intampinat invitatii intr-un mod inedit: in loc de un cvartet, acestia si-au dorit ca intrarea oaspetilor sa se faca pe acordurile unei harpe. „Pentru mine acesta este sunetul de poveste, iar tot ceea ce mi s-a intamplat mie in aceste zile este o poveste”.

Dupa o nunta desprinsa din povesti, petrecere a continuat si a treia zi, la o binemeritata ciorba de potroace.