Elena Gheorghe, balerină în videoclipul piesei „Ecou” (feat. Glance)

Apropo.ro / 25.03.2013, 14:30
Elena Gheorghe, balerină în videoclipul piesei
Elena Gheorghe a lansat videoclipul piesei "Ecou" unde ne prezintă o frumoasă poveste de dragoste... cu o balerină.

Elena Gheorghe a lansat mult-așteptatul videoclip pentru piesa „Ecou”, compusă de Laurențiu Duță, în regia lui Dan Petcan.

Piesa este compusă de Laurențiu Duță, producătorul meu muzical și vorbește despre o poveste pe care am trăit-o toți – momentul în care, după o despărțire sau o ceartă, ne împăcăm cu greșelile noastre, înțelegem altfel relația pe care am construit-o și rămâne doar nostalgia momentelor frumoase, semnele bune, amintirile dulci dintr-o relație. E o istorie de dragoste, în care cred și care mi se potrivește foarte bine, pentru că fiecare vers de acolo vorbește despre sentimente reale, vii, nimic exagerat, ci doar sensibil și adevărata povestit Elena.

A fost un rol cu multe provocări actoricești pentru că Dan Petcan, regizorul clipului, a lucrat cu mine ca pe set-up-ul unui film, cu indicații de stări, de emoții, de poveste. A fost o experiență frumoasă și personală, pentru că în încercarea de a juca personajul principal din Ecou, am descoperit în mine trăiri, emoții, priviri, zâmbete, care m-au ajutat să mă deschid și, mai mult, și să mă apropii și mai tare de publicul meu, de fanii și oamenii care sunt lângă mine de 8 ani, de când sunt în fața lor ca artist. A fost un rol în care mi-am arătat vulnerabilitățile și sensibilitatea mai mult ca oricând și cred că toți cei care s-au îndrăgostit de piesă, vor vibra și la povestea clipului și la sensibilitatea lui„, a mai spus artista.

Elena Gheorghe Ecou

Pentru rolul din videoclip, Elena Gheorghe a luat lecții de balet: „Am hotărât că trebuie să deprind cel puțin mișcările de bază. Nu a fost primul meu contact, am început să fac balet când aveam în jur de cinci ani, dar a trebuit să renunț la asta și să mă concentrez exclusiv pe muzica pentru că asta era ce-mi doream cel mai mult. Înainte de filmare m-am antrenat cu Marina Minoiu, balerină în cadrul Operei, căreia îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Am repetat câteva mișcări de bază, iar ce a ieșit veți vedea în clip„.