Elena Gheorghe compară copilul cu Oscarul

De: Mioara Tronaru / 08.02.2012, 14:52
Elena Gheorghe compară copilul cu Oscarul
Cântăreaţa Elena Gheorghe se reface extrem de bine după naştere. Vedeta spune că este mult mai organizată acum, de când l-a adus pe lume pe micuţul Nicholas, şi că timpul a devenit mult mai preţios pentru ea!

Intr-un interviu pentru revista „Ce se întâmplă, doctore?”, artista a povestit cum decurge viaţa ei de când este mămică şi cum este băieţelul ei.

Elena Gheorghe„Îmi încep ziua în funcţie de cum se trezeşte bebe. Uneori la 7.00 dimineaţa, alteori dormim până la 9.00. În timp ce Nicholas doarme îmi rezolv din treburile pe care le pot face de acasă. Atunci când am de făcut lucruri ce ţin doar de mine: coregrafie, probe de costume, şedinte foto, interviuri – bebe stă cu Cornel, iar atunci când avem treburi ce necesită prezenţa amândurora: emisiuni, repetiţii cu trupa, înregistrări, concerte – Nicholas stă cu bunicii. Ziua îi fac masaj băieţelului, iar seara împreună cu Cornel îi facem baie, apoi urmează repriza de înot. Bebe m-a învăţat să fiu mult mai organizată şi mai practică. Timpul e mult mai preţios acum!”, povesteşte proaspăta mămică.

„Să ai un copil este modalitatea de a te împlini ca femeie. Să ai un copil este ca şi cum ai lua Oscarul pe plan personal!”, a mai spus Elena Gheorghe.

CitiţI mai multe detalii pe www.csid.ro