Elena Gheorghe face nunta cu 400 de invitati

Apropo.ro / 02.09.2011, 14:30
Elena Gheorghe face nunta cu 400 de invitati
Elena Gheorghe face cununia religioasa la anul, iar nas ii va fi Nicu Gheara. Si pentru ca provine dintr-o familie numeroasa, la nunta sunt invitate 400 de persoane!

Elena Gheorghe si Cornel au planificat ca nunta lor sa aiba loc la anul, cel mai probabil dupa nastere. Cele doua evenimente vor fi sarbatorite separat, mai intai botezul, apoi nunta.

Nicu Gheara ii va boteza baietelul, ce se va naste la sfarsitul acestui an, si le va fi si nas celor doi. Nicu, care ii este si ruda Elenei Gheorghe, si-a dorit mult ca aceasta sa se marite.

Elena si Cornel

Elena si Cornel

Nasul a grabit-o pe Elena sa se casatoreasca, tot timpul ii spunea cand se intalneau: „Hai, Elena, marita-te mai repede ca vreau sa fiu nas”. Si uite ca s-a potrivit. Noi suntem rude cu domnul Gheara, mama lui este verisoara cu bunica noastra. El si sotia lui, Mihaela, vor fi si nasii de botez ai copilului si nasii de nunta ai Elenei”, a povestit sora cantaretei pentru Cancan.

Nunta va fi una mare, ca la machedoni, unde sunt invitati in jur de 400 de persoane, fata de cei 100 cati au fost prezenti la cununia civila. Noi suntem o familie mare, mama are noua frati si tata trei, si cu tot cu verisori suntem foarte multi. Bebelusul Elenei se va naste in decembrie, botezul il va face in februarie, iar nunta in iulie, ca vrea sa fie vara. Inca nu am stabilit detaliile pentru nunta, dar vor fi peste 400 de invitati, asa este la machedoni„, a mai spus sora Elenei.