Elena Gheorghe, imagini de la nuntă!

Apropo.ro / 09.07.2012, 14:00
Elena Gheorghe a fost o mireasă de vis, la nunta desfășurată în acest weekend. Cu această ocazie, artista și-a creștinat și fiul, pe Nicholas Răzvan.

Elena Gheorghe a petrecut un weekend plin: un botez, al fiului ei, dar și o nuntă, a artistei cu soțul ei, Cornel Ene.

GALERIE FOTO

Elena Gheorghe nunta

Elena Gheorghe, Cornel Ene și Nicu Gheară

Despre nunta Elenei Gheorghe, cel mai bun povestitor este chiar ea, care a acordat primul interviu, de după nuntă, pentru protvmagazin.

A avut o nuntă ca-n povești, cu bujori albi, două rochii de mireasă, artiști pe măsură, miei la proțap și multe obiceiuri machedonești.

„Fiecare mireasă este emoționată în ziua nunții, pentru că este un moment la care ne gândim și pe care ni-l imaginăm încă de când suntem mici. La fel de emoționant a fost și botezul micuțului Nicholas, întreaga ceremonie de creștinare care a fost oficiată chiar de tatăl meu. Am avut un buchet de bujori albi, iar ursitoarele au fost niște fetițe super dulci, de 5-7 ani. În loc de cvartet, am avut harpă! A fost foarte frumos și emoționant”, spune Elena.

Elena Gheorghe nunta

Mireasa Elena Gheorghe și nașul Nicu Gheară, alături de domnișoarele de onoare

Dansul mirilor a fost un moment bine pregătit, menit să uimească invitații: „A fost într-adevăr un dans special, chiar și rochia a fost făcută în așa fel încât să se potrivească cu coregrafia. Am început cu un vals (Chayanne – „Tiempo de vals”) și am continuat cu o salsa (Marc Anthony – „Valio la pena”). Coregrafia a fost făcută de Doina Botiș”.

Elena si Cornel Ene

Dansul mirilor

Nicholas Răzvan a fost creștinat chiar de tatăl artistei, care este preot, împreună cu alți colegi ai acestuia. A fost o slujbă emoționantă, după cum susțin apropiații vedetei.

Elena, Nicu Gheară si Nicholas

Elena Gheorghe, Nicu Gheară și Nicholas

Mireasa Elena Gheorghe a purtat două rochii. Pentru cununia religioasă, a ales o rochie semnată de Manuel Mota, iar cealaltă a fost creată de Atelierul Ersa.

Elena Gheorghe nunta

În biserică, în timpul ceremoniei religioase

Elena Gheorghe, Nicholas Răzvan și Cornel Ene vor pleca în luna de miere, aceasta fiind și prima vacanță în trei, după cum a declarat artista.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Nașii mirilor, dar și al lui Nicholas, au fost Mihaela și Nicu Gheară.

Citește interviul artistei, dar și mai multe detalii despre nunta de poveste a Elenei Gheorghe, pe protvmagazin.ro