Elena Gheorghe, în formă maximă pe coperta revistei „Ce se întâmplă, doctore?” de august

De: Gabriela Voicu / 29.07.2013, 15:00
Elena Gheorghe, în formă maximă pe coperta revistei
Protagonista pictorialului de copertă al numărului de august "Ce se întâmplă, doctore?" este cântăreața Elena Gheorghe, care dezvăluie cititoarelor ce face ca să arate impecabil după un an și jumătate de la nașterea fiului ei, Nicholas.

Protagonista pictorialului de copertă al numărului de august „Ce se întâmplă, doctore?” este cântăreața Elena Gheorghe, care dezvăluie cititoarelor ce face ca să arate impecabil după un an și jumătate de la nașterea fiului ei, Nicholas. „Aș vrea să pot spune precum cele mai norocoase: Am un metabolism perfect, dar aș minți. Am nevoie de disciplină, de sport, de alimentație sănătoasă, de rigoare ca să nu iau în greutate și să-mi mențin kilogramele la care mă simt cel mai bine. Dansez mult, fac și antrenamente la sală, ședințe de masaj, mănânc sănătos (mă las inspirată de Nicholas, care papă buuun) și îmi celebrez feminitatea cu bucurie și mândrie. Toate suntem superbe când ne simțim bine, sănătoase și pline de viață, nu?” a declarat cântăreața în numărul de august al celei mai citite reviste de sănătate și fumusețe din România.

Elena Gheorghe

Slăbirea după naștere este și subiectul abordat de Oana Cuzino în cel mai recent număr al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” care apare astăzi pe piață. „Nutrienții care nu ar trebui să lipsească din alimentația femeii ce alăptează, dar vrea să slăbească, sunt cei generați de proteine, iar consumul acestora ar trebui să fie cu 10-20% mai mare decât cel obișnuit. În plus, un aport crescut de proteine ajută la slăbit: le poți obține ușor crescând doza de lapte degresat consumat cu 300 ml, dintr-un ou zilnic, brânzeturi, iaurturi, carne slabă și mai ales pește” le sfătuiește Oana Cuzino pe tinerele mame.

Tot din numărul de august al revistei, cititoarele pot afla care sunt cele mai bune remedii de refacere a podoabei capilare dacă aceasta s-a rărit considerabil, cât costă un bronz sănătos, cum trebuie abordată expunerea la soare în cazul persoanelor cu acnee, care sunt beneficiile echitației și riscurile de cancer oral în cazul infectării cu HPV.