Elena Gheorghe lansează “Love Moments”, prima sa colecţie de live sessions

Apropo.ro / 18.01.2015, 06:00
Elena Gheorghe lansează “Love Moments”, prima sa colecţie de live sessions
Proiectul “Love Moments” va fi realizat pe perioada întregului an, iar Elena va lansa în fiecare lună variante live ale celor mai cunoscute piese ale sale şi câteva cover-uri ale unor hituri din topurile româneşti şi internaţionale.
 
“Am debutat într-un live session şi de 11 ani e cea mai puternică şi mai adevărată manieră artistică prin care mă exprim: live, cu trupa mea de instrumentişti extraordinari. Şi nu cred că există vreun proiect, pe care îl poate crea un artist de voce, mai sincer, mai plin de emoţii, decât live sessions-urile. Este extraordinară energia şi atmosfera pe care le creează o interpretare live, cu band-ul în spate, cu vibraţiile pe viu ale fiecărui instrument; în live sessions este povestea, esenţă, bucuria unui artist. Nu e nostalgie, dar trebuie că fiecare dintre noi să ne întoarcem din când în când la clasic, la maniera primară de a face muzică pentru că, de cele mai multe ori, în cele mai simple lucruri sta frumuseţea adevărată, nu?”, spune artista.
 
 
“Love moments- live sessions by Elena” a debutat pe 15 ianuarie, cu varianta  interpretată live, în maniera artistei, a piesei compuse şi interpretate de către Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, “Eminescu”. 
 
“De 15 ianuarie, ziua în care toţi îl celebrăm pe Eminescu, dăruiesc tuturor celor care şi-au păstrat candoarea, care cred în continuare în emoţia gingaşă a poeziei, în forţa ei de care avem atâta nevoie, una dintre piesele pe care le ador, pe care le interpretez cu bucurie de când sunt mică şi la care, ştiu, rezonăm cu toţii de fiecare dată când o ascultăm”, a mai adăugat Elena.