Elena Gheorghe – nuntă cu 1.700 de trandafiri albi

Apropo.ro / 06.07.2012, 10:00
Elena Gheorghe – nuntă cu 1.700 de trandafiri albi
Elena Gheorghe şi logodnicul ei, Cornel, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment: duminică, 8 iulie, cei doi se vor căsători religios.

Pentru ca totul să iasă ca la carte, aceştia s-au ocupat îndeaproape de fiecare detaliu. Elena şi-a dorit ca în ziua nunţii să fie înconjurată de foarte multe flori, ceea ce se va şi întâmpla. Cortul special amenajat de la Ambasad’Or, acolo unde va avea loc petrecerea, va fi ornat cu 1700 de trandafiri albi şi 500 de crini imperiali. „Intotdeauna mi-am imaginat că la nuntă voi avea multe, multe flori. Locaţia în care va avea loc petrecerea va fi plină de florile mele preferate: trandafiri albi, crini şi sute de flori de lisianthus. Pe acestea din urmă le-am descoperit de curând şi îmi plac foarte mult, atât ca aspect, cât şi ca semnificaţie: reprezintă o fire liberă şi curajoasă”, a declarat artista.

Elena GheorgheO altă surpriză cu care Elena îşi va întâmpina invitaţii la petrecere sunt narghilele. „Avem mulţi prieteni cărora ştiu că le place să savureze din când în când câte o narghilea, aşa că m-am gândit să le fac pe plac!”, a mai povestit ea.
Maine, cântăreaţa va avea botezul băieţelului ei, Nicholas şi cununia religioasă, după care va petrece cu invitaţii săI „nunta fetei” şI hlambura, după datinile machedoneşti. Cu o seară înainte de nuntă, Elena Gheorghe va petrece la restaurantul Jubile din zona Decebal, acolo unde îi va aştepta pe cei 100 de invitaţI cu tradiţionala tradiţionala pită machedonească.